lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Abstraktioiden voimasta

Esa Suominen, joka tullee perimään lupaavimman demarinuoren viitan Ilkka-Christian Björklundilta, kunhan jaksaa odottaa vielä viitisentoista vuotta, on tullut tulokseen, että Suomi tarvitsee lisää abstrakteja edistys-pisteitä.

Tälläkin kertaa niitä saadaan, kun mennään sorkkimaan asiaa, jonka suhteen Suomessa ei ole mitään ongelmia.

Oletan tämän johtuvan siitä, että oikeat ongelmat ovat hyvin vaikeita ja mitä Suomen oloihin tulee, hyvin pitkälle demarien itsensä luomia ja ylläpitämiä. Johonkin suuntaan kuitenkin on lähdettävä, kun kerran tarmoa on.

Merkillepantavaa on myös, että dude teksteistään päätellen ei ymmärrä yhtään mitään koko asiasta. Semmoista se on.

Edit: nyt jo vähän nolottaa toi tän postauksen avaus. Ei se Esa sentään tota ansaitse. Asiapuolesta pidän kiinni.

9 kommenttia:

Anonymous Jussi Halla-aho kirjoitti...

Hassu juttu. Kommentoin kirjoitusta Esan sivuilla, mutta kommenttini katosi mystisesti ja nopeasti.

Asiani oli suurinpiirtein se, että pienaseiden määrä on irrelevantti Suomen korkeiden henkirikoslukujen kannalta, koska suomalaisia henkirikoksia ei tehdä pienaseilla, varsinkaan laillisilla. Toinen asiani oli, että pienaseiden uhreja ei millään tavalla auta se, että lailliset pienaseet kerätään pois niiltä, jotka eivät käytä aseitaan rikollisesti.

Esan sivussa on varmaan jotain vikaa.

4:18 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mä kuvittelisin, että tällä on vain vähän jos lainkaan tekemistä vanhassa merkityksessä faktojen kanssa. Hyväätarkoittavat tahot pyrkivät keräämään coupeja, joita ilmeisesti saa toisilta samanlaisilta.

Lisäksi sä tietysti olet iljetys herran kasvojen edessä eikä sulle mitään puheareenaa anneta.

6:52 ip.  
Anonymous markku:s kirjoitti...

Toveri puheenjohtaja! Hyvät toverit!

"...SDP:ltä tulee löytyä konkreettisia lääkkeitä työllisyyden parantamiseen tulevalla vaalikaudella. Nämä on myös kyettävä tuomaan selkeästi esiin ohjelmatyössä ja puolueen ja sen johtohenkilöiden virallisissa ulostuloissa. Työllisyyden parantamisen tulee olla puolueen keskeisin viesti. Eräs keskeinen osa näitä lääkkeitä ovat osaamispanostukset."

http://esasuominen.blogspot.com/2006/10/puhe-piirikokouksessa.html

Eli kerätään osaamispanostukset yhteiseen, lukolliseen kaappiin niin hyvä tulee.

8:09 ip.  
Blogger Monimuotoinen kirjoitti...

Osaamispanostus on konkreettinen lääke. Ah, nyt sen tiedän. Voi jeesus, ei pitäis kelata ollenkaan näiden maamme asioista päättävien saati heidän joukkoonsa mielivien läppiä.

Luulin, että benzodiatsepaami on konkreettinen lääke. Siis kelan korvaamana. Demarien hyvinvointivaltiohan edellyttää, ettei ihminen voi pahoin. Jos ihminen ei voi ollenkaan, niin se ei voi voida pahoin. Eli kaikki on hyvin.

8:58 ip.  
Anonymous markku_s kirjoitti...

"Voi jeesus, ei pitäis kelata ollenkaan näiden maamme asioista päättävien saati heidän joukkoonsa mielivien läppiä."

Joo. Jossain vaiheessa sitä vain saa tarpeekseen.

Väitän, että Junakohtauksella, Halla-aholla ja lukemattomilla muilla ammuntaa harrastavilla on harrastuksena kautta huomattavasti suurempi positiivinen vaikutus työllisyyteen kuin yhdelläkään demareiden kokouksissa pidetyillä puheella.

Silti demareiden kokouksissa pidetyillä puheilla voidaan lopettaa tuokin harrastus. Pienistä puroista tulee iso joki, ja nuorisodemarimaisella typeryydellä voidaan padota niitä pieniä puroja.

10:49 ip.  
Anonymous Jussi Halla-aho kirjoitti...

Katos vaan. Nyt viestini on siellä taas. Joko sensorin punakynä vapisee, tai sitten haukuin väärää puuta, ja Esan sivu oikeasti tökkii.

10:57 ip.  
Blogger Paha kirjoitti...

Eipä näy Halla-Ahon kommenttia siellä, ei... Mä en ole koskaan onnistunut oikeasti asevastaisen ihmisen kanssa keskustelemaan asiallisesti, en sitten tiedä kummassa on ollut vikaa.

Mutta muutama kaveri mulla on, joka ei sitten millään tajua miksi joku haluaisi omistaa aseita. Heidän kanssaan keskustelu on onnistunut, mutta heilläpä ei olekaan mitään krampinomaista pakkoa estää mua omistamasta niitä. Kohtalaisen terve asenne verrattuna tähän "mä en tajuu ja mua pelottaa joten säkään et saa"-touhuun.

8:02 ap.  
Blogger Monimuotoinen kirjoitti...

Tämä jorinan myötä olen useamman kerran tullut miettineeksi sitä, miksi rynnäkkökivääri tuntuu käsissä niin hyvältä. Selkeästi aseista parhaalta. Kakkosena tulee hirvikivääri suurentavalla punapistetähtäimellä. Sitten ysimillinen pistooli.

10:04 ap.  
Anonymous Laiska kirjoitti...

Asekammoisten kanssa keskustellessa kannattaa muistaa että meitä harrastajia pidetään usein "asehulluina" - ja nimenomaan siinä hullu-sanan negatiivisessa merkityksessä.

Huutamalla ja mesoamalla onnistumme vain vahvistamaan tätä mielikuvaa, joten jäitä kannattaa pakata hattuun useamman kylmälaukullisen verran.

Esalla ei selvästikään ole minkäänlaista ensikäden tuntumaan aseen omistamiseen tai urheiluammunnan harrastamiseen. Meillä aktiivisilla harrastajilla esimerkiksi pistooli viihtyy päivittäin käsissä, jos ei muuten niin kuivaharjoittelun merkeissä. Näin ollen on mahdottomuus edes ajatella että aseita säilytettäisiin jotenkin kollektiivisesti. Mitäköhän mieltä golfin harrastajat olisivat jos mailat vietäisiin isoon varastoon, kuka sitä muka puttia tai svingiä kotona harjoittelee? Golf-mailallahan ei kuitenkaan ole mitään muuta käyttöä kuin pelivälineenä toimiminen, tosin yleisen joukkoturvallisuuden vaarantaminen moisella astalolla kyllä onnistuu.

En koe olevani kansanmurhaaja, enkä mielestäni vaaranna läheisteni terveyttä pienaseita omistamalla. Meitä aseen omistajia on vaan helppo kiusata kun harrastajamäärä on suhteessa melko pientä, ja aktiivisia harrastajia sitäkin vähemmän.

Muistelen jonkin äskettäisen lehden lööppinä nähneeni julkaisun "Alkoholi suurin työikäisten tappaja" (lainaus todennäköisesti väärin, enkä löytänyt lähdettä tähän hätään mistään). Eikö näin vaalien alla kannattaisi kääntää katse tälläisiin isoihin, oikeasti merkittäviin asioihin? Vaarana on tietysti oikeasti _ison_ ihmismassan suututtaminen, ja sehän ei oikein suunnitelmiin taida sopia.

Asioista saa ja pitää keskustella, eikä ATT lähtökohtaisesti ole paha asia.
-Laiska

2:01 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu