perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Ahneista naisista

Kukaan ei yllättyne siitä, että tavanomaiset epäillyt paheksuvat Mika Häkkisen uuden heilan oletettuja motiiveja.

Tahdon ilmoittaa eriävän mielipiteeni. Geneerinen formulakuski on jumalattoman suoraviivainen ja tylsä otus, joka osaa ainoastaan ajaa nopealla autolla ympyrää helvetin kovaa, ei koskaan ole kotona, rahaa saatuaan ei keksi sille muuta käyttöä kuin ostaa vielä vähän autoja ennestäänkin täyteen talliin, tuskin kelpaa juttuseuraksi oikein missään aiheessa, ellei aiheessa ole polttomoottoria, ja ainoa todellinen asia mitä sillä on naiselle annettavana, on aineellinen elintaso.

Mielestäni kaikki voittavat, kun formulakuski nai ahneen hupakon, joka ymmärtää paikkansa, jaksaa pitää itsensä kauniina, antaa aina, kuuntelee kiltisti ja äijän lähdettyä työmatkalle painuu shoppaamaan. Win-win jos mikä.

4 kommenttia:

Anonymous turisti kirjoitti...

Jos asiaa ajattelee siltä kantilta että tässähän on levyseppä-hitsaaja Vantaan Martinlaaksosta ja sen tsekkiläinen stripparityttöystävä, niin mitä helvettiä siinä on ihmissusi-Henryllä ja hänen akateemisella atm-poikakuorollaan naputtamista?

Vakkahan on kantensa valinnut just, eikä melkein.

12:30 ip.  
Anonymous Kuntsa kirjoitti...

Tämä Martsahan on ihmissusi-Henkalle täydellinen näyte kokoelmaan, teorian oikeaksi todistava helmi. Mitä sitä paheksumaan?

Tällä kertaa atm-poikakuoro ei naputa, ei paheksu, eikä moiti ahneeksi, (kadehtii kyllä) vaan naputtamisen, paheksumisen ja huonotasoisista naisista moittimisen hoitaa se naiskuoro ja se yksi itsensa ytm:ksi ylentänyt.

Olisko tässä sun kirjoituksessa kyseessä ammattikielellä transfer?

11:48 ip.  
Anonymous Runibwb kirjoitti...

Joo kyllähän mä sen tiedän, mutta ärsytti vaan ku mun itsehillintä on niin peestä :S
Kiitti kommentista :)

6:38 ip.  
Anonymous Runibwb kirjoitti...

No on se kyllä aika hirveän paljon aamupalaksi :O
Mun terveelliset laihdutukset ei ikinä oo tuottanu tulosta ni mulle on nyt ihan sama oonko terveellinen kuhan kilot lähtee veks.

12:54 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu