torstaina, syyskuuta 25, 2008

Ruumiinraiskaamista ei yleensä pidetä hyväksyttävänä

Kuten alemman postauksen kommenteissa ennustin, Suomessa on käynnissä ennen kokemattoman riemukas ruumiinryöstöorgia, jossa jokainen kynnelle kykenevä ajaa henkilökohtaista fix ideé (joka ei ole suomeksi "fiksu idea"):tään Kauhajoen vainajien kustannuksella.

Puutun vain yhteen aspektiin: että sankarpojan teko olisi tämän vanhempien vika.

Vanhemmathan eivät voi tässä pelissä voittaa, koska he joko ovat olleet liikaa poissa kotoa tai jos eivät, eivät oikeasti läsnä lapsen elämässä sittenkään, tai ainakin ne joka tapauksessa olivat yksiä mulkkuja nekin, niin.

Minäpä kerron nyt kaikille. Yli parikymppisen sällin tekemiset eivät ole hänen vanhempiensa vika.

Ne olisivat sitä, jos paljastuisi, että mamma ja pappa Saari olisivat pienestä pitäen opettaneet pojalleen aseenkäsittelyä ja taktisia kuvioita, neuvoneet miten koulurakennukseen rynnäköidään, miten talo syttyy parhaiten, miten poliisin toimintaa viivytetään ja muita samanlaisia asioita sekä psyykanneet ihan satasella, että kunhan saat 22 vuotta täyteen, sitten muuten pistät hösseliksi ja vähänkö tulee hienoa siitä!

Kuten jo edellisen postauksen kommenteissa sanoin, anonyymikommentointi ei tässä blogissa ole toistaiseksi mahdollista.

1 kommenttia:

Blogger Arhi Finnsanity kirjoitti...

Julmuuden perintö on Suomessa satojen vuosien sykli.

Kyllä se vaan ihmeesti vaikuttaa vielä nykyhetkeen, kun suomalaisia viattomia metsäläisiä vietiin Ruotsin kuninkaan valloitushurman toimesta tappamaan ja raiskaamaan saksalaisia ihmisiä.

Piittaamaton tai aggressiivinen kasvatus voi tapahtua ilman nyrkkiä tai Glockia mutta kyllä se julmuuden opetus siinä ihmeesti välittyy.

10:44 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu