keskiviikkona, lokakuuta 22, 2008

Sano nyt jumalauta vastustatko sä neekereitä vai et

Luopio-plutoona valisti meitä joskus aikaisemmin, että ei ole olemassa mitään avoliittoa, ainoastaan avosuhde. Ihmisten omaa määrittelyä elämäntavastaan ei suvaita, koska se ei vastaa sanaa.

Tämä tuli mieleeni Anni-tädin lausunnosta, jonka mukaan Vuoden 2003 jälkeen on eduskuntaan ja valtuustoihin äänestetty roisin kriittisesti maahanmuuttajiin suhtautuvia ehdokkaita.

Nythän on niin, että kun 17-vuotias amisviixinazze kyllästyy älymystön kotkotuksiin ja karjaisee ilmoille otsikon kysymyksen, ainoastaan Rohkeutta on -väki edes ymmärtää kysymyksen. Meillä kansankiihotuspiireissä puhutaan maahanmuuttopolitiikasta ja vastustetaan sen nykymuotoa, mutta kenellekään ei tulisi mieleenkään vastustaa erikseen maahanmuuttajia. Mitä se edes tarkoittaa?

Katselkaa muuten huviksenne sillä silmällä ympärillenne. Palkinnoksi, kuten aina, banaaneja, mikäli kukaan löytää viherikön, joka ei systemaattisesti puhuisi nimenomaan maahanmuuttajien vastustamisesta tilanteessa, jossa kukaan, yhtään kukaan, uskaltaa kritisoida maahanmuuttopolitiikkaa. Tai oikeastaan edes kannattaa sitä muistamatta lausua tarpeellisia liturgisia loitsuja.

4 kommenttia:

Blogger Kuntsa kirjoitti...

Eikö melkein kaikki tai siis oikeastaan kaikki viheriköt kritisoi maahanmuuttopolitiikkaa? Se, että ne haluaisivat muuttaa sitä yhteen suuntaan ja sinä toiseen, ei tarkoita sitä, että ne eivät kritisoisi sitä.

11:49 ap.  
Blogger Kuntsa kirjoitti...

Satuin muuten piruuttani katsomaan, mitä mieltä Persut ja Vihreät ovat maanmuuttajista. Persuilla ei ole juuri mitään sanottavaa asiaan, pakolaisia ei kuulemma kannattaisi asuttaa kuntiin ja kerjätä ei saa, siinä se. Sen sijaan vihreät ovat virallisestikin kriittisiä maahanmuuttopoliikkaa kohtaan.

Ehkä sun kannattaisi äänestää Vihreitä? Siitä vaan, numerosta 125 alkaen.

10:59 ip.  
Blogger IDA kirjoitti...

Satuin muuten piruuttani katsomaan, mitä mieltä Persut ja Vihreät ovat maanmuuttajista. Persuilla ei ole juuri mitään sanottavaa asiaan, pakolaisia ei kuulemma kannattaisi asuttaa kuntiin ja kerjätä ei saa, siinä se.

Mistä sinä olet nuo katsonut? Seiskasta? Perussuomalaisethan kampanjoivat nimenomaan kunnissa ja ehdokkaat esiintyvät itsenään. Puolueen oma linja selviää esimerkiksi kannanotoista eduskunnassa.

Itse en voisi äänestää vihreitä, koska puolue sosialistiseen tapaan kannattaa maahanmuuttajien pakkoasuttamista johonkin puhuen maahanmuuttajien keskittämisestä. Sanalla on paha kaiku ainakin minun korvissani.

7:37 ap.  
Blogger Kuntsa kirjoitti...

Persuilla on luonnollisesti kunnallisvaaliohjelma niin kuin muillakin puolueilla. Sen voi käydä lukemassa heidän kotisivultaan. Se on vähän amatöörimäinen ja jaaritteleva. Vihreiden teeseihin voi taas tutustua vihreiden sivuilla:
http://www.vihreat.fi/maahanmuuttoteesit

(via Sini).

Idakin voisi äänestää vihreitä, teeseissähän ollaan vaatimassa kovasti maahanmuuttajien hajauttamista.

7:29 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu