keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Asioiden loogisesta täydellisyydestä

Muistatteko kun oli PTV? Se kanava, joka näkyi kaapelissa ja näytti öisin PTV-visaa, jossa saattoi voittaa kuulakärkikynän?

Ja jolla Timo T.A. Mikkonen piti talkshowta?

Entä muistatteko, kun Timo T.A Mikkosen vieraana oli Anna-Kaisa Hermunen?

Silloin ymmärsin, että jotkin asiat on mahdollista saattaa täydellisen ympyriäiseen loogiseen täydellisyyteen ja loppuun eikä niitä enää koskaan voi kehittää eteenpäin.

Mikä kaikki tuli mieleeni siitä, että päivänä muutamana kanssani samalla luennolla oli ehta leveäharteinen pystytykkainen rekkalesbo pukeutuneena Jussi-paitaan.

Siis rekkalesbo. Pukeutuneena Jussi-paitaan.

5 kommenttia:

Anonymous markku_s kirjoitti...

Miksei rekkalesbo voisi pukeutua Jussi-paitaan? Sinänsä ihan sopiva asuste macholle lesbolle, sillä eikö ne tavoittele sellaista miehistä otetta? Tavallaan isänmaallista, että kotoiset teemat menevät yli amerikkalaisen rekkakuskiestetiikan, kuitenkin.

Timo TA Mikkosen showsta tulee mieleen, että se oli loistava illan viimeiseksi TV-ohjelmaksi, sillä sen nähtyään oli vaikea keksiä syitä pysytellä hereillä.

Ei mulla muuta. Tarkistin vain onko täällä:

http://skender.be/supportdenmark/

4:31 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Luonnollisesti rekkalesbo voi pukeutua jussipaitaan. Nähtyäni yhden tapauksen olen jopa sitä mieltä, että jussipaita on rekkalesbon ainoa luonnollinen asuste.

Minähän siis en paheksu ollenkaan. Päin vastoin. Diversiteetti on iloinen asia-

8:24 ap.  
Anonymous markku_s kirjoitti...

En epäillytkään, että paheksuisit ja osittain oivalsin pointin vasta kirjoitettuani ihmettelyni.

Rajansa diversiteetilläkin. Jos rekkalesbo pukeutuisi perinteiseen, etelämerten tapaan kaislahameeseen, heräisi ainakin oma sisäinen traditionalistini paheksumaan tapahtunutta. Vähintään sen silloin pitäisi olla ukulelelesbo.

9:40 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Hyvä pointti.

En osaa sanoa miten ukulelekansat suhtautuvat seksuaaliseen diversiteettiin, mutta ajattelen mielelläni notkeauumaisia mantelisilmiä toisiinsa kietoutuneena hiekkarannalla etelämeren kuun loistaessa ja palmujen huojuessa.

2:19 ip.  
Anonymous markku_s kirjoitti...

Viehättävä mielikuva.

Toisaalta joskus tuntee itsensä jo niin pastoriksi, että tilanteessa varmaan vain heittelisi pulloposteja länteen päin ja yrittäisi olla vaikuttamatta paikallisiin riitteihin.

Eihän sitä tiedä vaikka merten yli saapuisi pullopostien innoittama, maopukuun pukeutunut, viehättävä kiinatar, jonka kanssa pääsisi itse asiaan, eli siis keskustelemaan Kansan kolmesta periaatteesta.

Tai, toisaalta, jos oikein kauniisti mukaan pyydettäisiin niin kai se olisi pakko. Rajansa se on homogeenisyydellakin.

6:22 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu