sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Ole tässä nyt sitten suvaitsevainen

On monia keinoja, joiden avulla Musliminainen voi osallistua Jihaadiin, niin olemalla Mujaahideen'n mukana taistelukentillä, kuin pysymällä taka-alalla:

Siskojen tehtävä Taistelukentällä
1. Osallistuminen itse Taisteluun

2. Taistelijoiden tukeminen taistelukentällä
3. Vartiointitehtävä tai Suojelu

Siskojen tehtävä Taistelukenttien ulkopuolella
1. Mujaahid-lasten kasvatus

2. Fyysinen valmennus
3. Rakkaiden kannustus Jihaadiin
4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa
5. Akateemisellä tasolla
6. Varojenkeruu
7.Du'aa!

----------

Aseiden ja ammusten hankinta - Tämä on myös alue, jossa siskot voivat auttaa. Yksi sisko hänen viisissäkymmenissään, kotoisin Isosta-Britanniasta, kantoi aseita ja ammuksia Bosnian Muslimeille vuorten yli, sillä hän tiesi, että vihollinen ei epäilisi häntä.

--------

Painota, kun kasvatat pieniä lapsia, että heidän ei tule lyödä Muslimia, mutta mieluummin antaa anteeksi, ja että heidän tulisi suunnata vihansa Allaahin vihollisiin, jotka taistelevat Muslimeita vastaan. Opeta heille tämän lauseen tarkoitus: "Ashiddaa'u 'alal-kuffaari ruhamaa'u baynahum" (Vahvoja uskottomia vastaan ja armollisia keskenään). Jos on tarvetta, voit tehdä korvikevihollisen (voi olla esim. nyrkkeilysäkki) ja rohkaista lapsia, etenkin poikia, käyttämään sitä ja näin keräämään voimaa samalla kun he oppivat hallitsemaan ja suuntaamaan vihaansa.

---------

... on hyvä idea tutustuttaa lapsesi nuorena (turvallisten lelujen kanssa) maaliammuntaan aikuisten valvoessa. Tee heille hyvin selväksi keitä heidän maalinsa tulisi olla ja kuka heidän maalinaan EI tulisi olla. Tämä voidaan toteuttaa leikkiaseiden ja leikki sotapakettien avulla, ja osallistumalla urheilulajeihin jotka kehittävät hyvän käsi-silmä kordinaation, kuten tikanheitto ja jousiammunta. Jos sinulla on aikaa lapsillesi, niin voit leikkiä heidän kanssaan armeija- ja sotaleikkejä hauskalla tavalla, ja saada heidät näistä kiinnostuneeksi (vastakohtana hyödyttämiin, mutta hyvin suosittuihin urheilulajeihin), sitten tämä, In shaa Allaah, lasketaan Jihaadiksi itsekseen (sillä Jihaadin valmistelu on itse osa Jihaadiä). Voit harjoitella heidän edessään omassa kodissanne käyttäen heidän lelujaan. Lapset oppivat matkomaan mitä aikuiset tekevät. In shaa Allaah huomaat pian että he ovat kiinnostuneita ja matkivat tekojasi ja heistä tulee järjestelmällisiä mestareita ennen kuin huomaatkaan. Tottakai, jos omistat oikean aseen, niin pidä se hyvin hyvin kaukana lasten ulottumattomissa äläkä käytä sitä heidän edessään.

---------

... Saa lapsesi innostumaan Jihaadista hankkimalla sotakirjoja (mieluiten kuvallisia) ja muita vastaavia kirjoja, CD:tä jne. ja vieraille eri www-sivuilla, kuten http://www.qoqaz.net lastesi kanssa, ja käytä hyväksesi myös muita internetlähteitä. Näytä heille kuvia Mujaahideen:stä (tekemässä du'aa, rukoilemassa, harjoittelemassa etc. - ei mitään 'havainnollista', kiitos) ja kannusta heitä tulemaan samanlaiseksi kuin nämä ihmiset vähintään. Tutustuta heidät erilaisiin aseisiin ja sota-ajoneuvoihin kuvien ja lelujen kautta. Ole kiltti ja pidä huoli siitä, mitä nuoret lapset näkevät ja mitä eivät. Voit huomata, että sinun pitää jättää ulos monia asioita, joten ole varovainen (voit tehdä leikekirjan leikkaamalla vain ne kuvat mitä haluat heidän näkevän). Älä aliarvioi sen pysyvää vaikutusta mitä nuo pienet silmät ja korvat ottavat vastaan ensimmäisten elinvuosien aikana!

----------

Tuolta.

Kommentteja?

11 kommenttia:

Blogger Brim kirjoitti...

Perkele.
Perkele.
Perkele.

Minä olen vihainen ja surullinen. Hirveää paskaa. Rauhan uskonto my ass! Liikaa sanoja, en tiedä mistä aloittaa. Surullista. Ärsyttävää. Uhkaavaa. Pelottavaa. Vaarallista. Vittumaista.

Sairasta.

7:49 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä hämmästyin.

Vaikka ei tuon enää oikeastaan pitäisi yllättää ketään.

Sodan huoneessahan tässä asutaan.

8:01 ip.  
Blogger Molla kirjoitti...

Kamalaa. Mutta ilman noita uskonnollisia piirteitä ja Allahin vihollisten tuhoamisia kuulosti ihan Dr. Phililtä... Varmaan kasvaa taaperoista tasapainoisia muslimisotureita noilla opeilla.

12:41 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Mutta ilman noita uskonnollisia piirteitä ja Allahin vihollisten tuhoamisia kuulosti ihan Dr. Phililtä.."

Eivätkö nuo uskonnolliset piirteet ja Allahin vihollisten tuhoaminen ole juuri se keskeinen sisältö?

En ole Dr. Philiä katsellut, mutta opettaako hän lapsia valmistautumaan sotaan toisinajattelijoiden tuhoamiseksi? Erottamaan ystävän väärin ajattelevasta vihollisesta, että tietää sitten hieman isompana ketä pitäisi ampua?

Ellei niin jotenkin outo vertaus.

Aika mielenkiintoista tässä tapauksessa olisi tietää onko Suomen islamilainen yhdyskunta tekstin takana. Sen suomentaja ainakin kirjoittelee yhdistyksen lehteen.

5:48 ap.  
Blogger Dyro kirjoitti...

Islam on rauhan uskonto yhtä paljon kuin Saksan demokraattinen tasavalta oli demokratia. Suuret sanat ovat halpoja, ja aina löytyy joku hölmö joka niihin uskoo.

9:19 ap.  
Blogger PartyFlickan kirjoitti...

Ihan saatanan sairasta. Mä vihaan uskontoja ja mä vihaan ihmisiä jotka piiloutuvat tekoinensa uskontojen taakse. Jos jumala missään muodossa olisi olemassa, ei maailma oikeasti voisi olla näin paha..

Paskinta uskonnoissa on se, että niitä tyrkytetään joka hetki enemmän ja enemmän. Se on hyvä pilata pienen ihmisin mieli jo heti ensimmäisistä elinhetkistä saakka..

Vihastuttaa. Ja vituttaa.

10:29 ap.  
Blogger Molla kirjoitti...

markku_s: vitsi vitsi :) vieläpä huono.

5:43 ip.  
Blogger Dyro kirjoitti...

"Tiedä kuinka vastata niiden vastalauseisiin ja propagandaan jotka haluavat eliminoida Jihaadin (tai Qitaalin) Islaamista, tai ainakin muuttaa sen luonnetta vesittämällä tai muuttamalla 'Jihaad'-sanan tarkoitusta."

Eikö Jihaad siis tarkoitakaan sisäistä kilvoittelua? Ooh, mikä ylläri!

Ajatelkaa jos tämä teksti muokattaisiin muutamia sanoja muokkaamalla puhumaan islamin sijasta vaikka kansallissosialismista tai jostakin muusta totalitaarisesta aatteesta. Luulisin että hälytyskellot soisivat ministeritasolla asti, ja lööpit kirkuisivat natsiuhkaa.

Mutta islam, se on rauhan uskonto. Ihan oikeasti hei, eikä muslimeja saa suututtaa väittämällä muuta, koska silloin meiltä kaikilta katkeaa kaula.

8:59 ip.  
Blogger OliverJazz kirjoitti...

Ei mutta tuo Dr. Phil -vertaushan oli aivan loistava!

Katsokaa puoli jaksoa sitä ohjelmaa ja miettikää, todella miettikää ohjelman konseptia ja siinä käytettyä diskurssia.

10:33 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oletko taistelija

4:55 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Enpä juuri. Olen luvattoman veteläss kunnossa ja oikeasti rauhan mies, tapellutkaan en ole sitten pikkupoikavuosien kuin ihan pari kertaa ja nekin ovat olleet enemmän sellaista käsinysyä. Pyssyharrastus taas on ihan harrastus vain ja puhun siitä niin paljon, koska nautin häiriön tuottamisesta ja kontrasti pyssynheiluttelun ja muun elämäni välillä on niin räikeä.

8:11 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu