maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Luonnollisesti olen taas kerran väärässä, mutta

Luettavaa.

Oletan, että tasa-arvo on määritelmän mukaan mahdottomuus. Muulla tätä ei voi selittää. Luulen tämän jotenkin linkittyvän sekä jatkuvan vallankumouksen että siihen stalinilaiseen perinteeseen, jonka mukaan sosialismin oloissa luokkataistelu ei lakkaa vaan kiihtyy.

Ja sinä, joka (niin, juuri sinä) ihmettelet että mikä sovinisti tosta Juniksesta oikein on tullut, sinulle kysymys: minunko vikani se on, että tuollaisia tutkimuksia tehdään? Minäkö siitä vastaan?

5 kommenttia:

Anonymous aateeämmä kirjoitti...

Voi nyt helvettiläinen sentään. Mistä ihmeestä tuollaisenkin bongasit? Onkohan kyseisessä IT-aiheisessa, kaikkien gradujen äidissä, ollut Taistelukotka mentorina?

Ehkä on vain tunnustettava, että asioihin on näkökulma ja - naisnäkökulma. (opettelen väliviivan käyttöä)

12:06 ap.  
Anonymous aateeämmä kirjoitti...

Gradua koskevan bloggauksen johdantokappaleessa oli tyhjentävä lause: "Tämä gradu on tehty tietojenkäsittelytieteen laitokselle, mutta tiivistelmän perusteella haistoin siinä naistutkimuksen vahvan ominaistuoksun."

Mikä se ominaistuoksu mahtaa olla? Chanelviitonen vai silli?

12:15 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyseisen gradun ohjaajan (http://tinyurl.com/oqv8m) oma väitöskirja oli aihepiiriltään vastaava eli jonkinlaista IT-alaan kohdistettua naistututkimusta. Sitä hieman mietin, että mitä tekemistä tällaisilla tutkielmanaiheilla on varsinaisen tietojenkäsittelyn kanssa? Tuntuisi hassulta jos esimerkiksi lääkäri tekisi lopputyönään tutkimuksen naisten asemasta sairaaloissa, tai fyysikko naisten asemasta ydinfysiikan tutkimuksessa, jne. En katsoisi työnantajana hyvällä tuollaista...

11:34 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jeah, voi olla jonkin verran työtä vakuuttaa ensimmäinen työnantaja siitä, että aikoo keskittyä duuniin eikä rettelöimiseen.

Mikä on tietysti niin väärin, niin väärin, ja väikkärin paikka aiheesta.

9:53 ap.  
Blogger tommi kirjoitti...

Onko näistä jompikumpi opettanut lähivuosina Tampereella kurssia Tietotekniikka ja yhteiskunta? Kuulin joskus kaveriltani juttua tuollaisesta.

2:23 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu