sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Yhden asian blogi?

On oikeasti melko hirveää kun huomaa joutuvansa päivästä toiseen bloggaamaan poliittisesti epäkorrekteista aiheista poliittisesti epäkorrektia asiaa. Mä paljon mieluummin olisin leppoisa dude, joka heittää leppoisaa läppää, mutta minkäs teet, kun maailma pukkaa silmille näitä (sama pidemmin).

Mitähän mieltä kuuluu olla siitä, että asuinalueen etninen koostumus virallisesti niitataan erottelemaan hyvää ja huonoa aluetta? Mikä on pol. korr. -kanta?

Edit: heitetään jatkoksi tämä. Minä myös olen jätteledsen, mutta ehkä vähän toisista syistä. On tää jumalauta mennyt hulluksi.

8 kommenttia:

Blogger Eufemia kirjoitti...

Olisi jännä tietää millainen etninen koostumus tuossa lasketaan hyväksi ja millainen huonoksi. Onhan Britanniassakin sellaisia alueita, joilla asuu paljon esim. intialaista alkuperää olevaa väkeää kaikessa rauhassa ja vauraudessa. Toisaalta minäkin tiedän Lontoossa alueita, joilla eritaustaisten nuorisojengien väliset ristiriidat voivat olla ohikulkijoillekin hengenvaarallisia.

11:51 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Neekeri = huono? Pakistanilainen = huono?

12:28 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos rahalla voi ostaa monokulttuurisen ympäristön niin sopii minulle....

10:31 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Eufemia,

ikävä arvaukseni on, että Ano on oikeassa. Valkoiset ovat jees, intialaiset ovat jees, afrot eivät ole jees, pakistanilaiset eivät ole jees, lähi-itäläiset eivät ole jees, riisinsyöjäkansat ovat jees.

ano 2,

yleensähän se taitaa mennä niin, että jengi todellakin ostaa itsensä rahalla monokulttuuriseen ympäristöön mikäli suinkin kynnelle kykenee.

10:44 ap.  
Blogger Eufemia kirjoitti...

Ja eipä aikaakaan kun varakkaat lontoolaiset ottavat yhteistuumin asuinalueilleen kellarihuoneistoihin vuokralaisiksi mahdollisimman monenvärisiä kilttejä korkeakouluopiskelijoita laskeakseen kiinteistöverojaan.

10:59 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Eufemia,

epäilemättä juuri noin, koska ihonvärihän on tämän asian (ja muidenkin asioiden) kannalta vain hyvin vähäinen sivujuonne. Ei white flighitissa ole kyse siitä, että jengiä vituttaisi kenenkään pigmentti.

Ergo varmastikin juuri hyvien korkeakoulujen opiskelijat olisivat tervetulleita alueelle kuin alueelle.

11:54 ap.  
Blogger Dyro kirjoitti...

Ruotsin tapauksessa kestänee noin kaksi viikkoa, ennen kuin asunnonetsijät keksivät sopivan neutraalin eufemismin sanoille mångkultur ja kriminalitet. Sitten kukaan ei ole enää jätteledsen (joka sekin on eufemismi adjektiiville arg).

3:32 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

dyro,

eiköhän noi ole jo keksitty aikaa sitten. Luultavasti asuinalue on mysig, kun siellä ei ole nähty neekeristä häntääkään.

8:48 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu