maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Itse itseä lainaten, hep

(Arawn kirjoittaa naisista, jotka lähettelevät lemmenlurituksia konnille vankilaan. Kommentoin asiaa siellä, mutta taidanpa pistää saman kommentin tänne ihan erilliseksi postaukseksi. Näin:)

Telkkarissa oli kerran dokkari naisista, jotka lähettelevät massamurhaajille ja ruumiinraiskaajille kosiokirjeitä vankilaan.

Sen nähtyäni tajusin, että asiassa ei ole mitään monimutkaista. Niiden mielestä cooleinta mitä voi tehdä, on teloittaa kokonainen perhe ja päälle raiskata ja syödä perheen labradorinnoutaja ja ne tekisivät saman itsekin, jos uskaltaisivat ja osaisivat. Ei eroa muusta fanittamisesta sitten millään lailla.

Tämä myös selittää, miksi niin pieni osa naisista lähettää kosiokirjeitä Steen Christensenille, toisin kuin teoria siitä, että kaikki naiset salaa tahtovat väkivaltaisen öyhömöyhön.

5 kommenttia:

Anonymous urogallus kirjoitti...

Ruumiinruuvaajat ym. megapervot saavat paljon fanipostia myös miehiltä. Tukee tuota sinun olettamustasi: kyse ei ensisijaisesti ole seksistä.

4:21 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jees. Kyllä mullakin on ihan normaali sisäeritys ja sikäli luulisin jotain ymmärtäväni romanttisista ja eroottisista tuntemuksista ja paria tyttöäkin olen joskus riiannut, eikä ne niin kauhean vaikeita ymmärtää ole nekään.

Kuten Arawn linkkaamassani totesi, ihan liian helppo selitys että naisissa nyt vain on vikaa.

4:24 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen kyllä jankuttanut tätä vuosikausia, mutta menköön nyt vielä. Siitä, että vain pieni joukko naisia lähettää postia megamurhaajille, ei suinkaan voi päätellä, etteivätkö naiset keskimäärin haluaisi väkivaltaisen öyhömöyhön. Tunnet varmaan esimerkiksi käsitteen normaalijakauma. En toki tiedä, miten naisten parinvalintapreferenssit ovat jakautuneet (siis ne oikeat, eivät ne, joista naiset puhuvat), mutta jos nössöys-öyhömöyhösakselin voisi esittää numeerisesti, normaalijakauma ei olisi hassumpi arvaus. Jos siis tunnustetaan, että yllättävän iso osa naisista tykkää megaluokan murhaajista ja pahimmista vässyköistä taas ei tykkää kukaan, on vahvoja viitteitä siitä, että keskimäärin naiset pitävät jonkin verran väkivaltaisistaä öyhöistä.

Luonnollisesti edellä esitetty on pääosin liirumlaarumia. Kuitenkin se väite, jonka mukaan nuo murhamiesten fanittajat olisivat muista naisista erillinen marginaali, on vielä paljon löyhemmällä pohjalla. On niitä murhamiehiäkin monenlaisia aina Hannibal Lecteristä siihen tyyppiin, joka kännipäissään tönii pienempiään taksijonossa. On pelkkää haihattelua ajatella, ettei löytyisi suurta joukkoa naisia, jotka ovat mieltyneet jälkimmäiseen ryhmään. Ja koska murhamiehet ovat niin suosittuja, todennäköisesti mieltymykset painottuvat ainakin jonkin verran siihen suuntaan.

E.

5:38 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

E.,

luonnollisesti on läjäpäin murhamiehiä diggaavia naisia, siitähän tää koko juttu lähti.

Mä vain mielestäni oivalsin, että todellinen juttu tämän omituisen ilmiön takana on, että jo mainitsemasi normaalijakaumakin väittää naisissa olevan perseaivoisia ilkimyksiä siinä missä miehissäkin, ja näyttää kovasti siltä, että tämä valuvikainen osuus ihailee kaltaisiaan (mutta aikaansaavampia) miehiä.

Kantamme siis eivät millään muotoa sulje toisiaan pois, paitsi minä taidan olla tässä asiassa sen verran feministi, että en määrittele naisia vain romanttisten ja seksuaalisten mieltymyksien mukaan.

5:50 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä tarina kyllä nauratti kunnolla.

http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina5374.html

linkki

2:50 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu