keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Aika nihkee esitys

Ehei pojat, ei sitä sotaa näin käydä.

15 kommenttia:

Blogger Lord Boredom kirjoitti...

Samaa mieltä siitä, että "Blozakstan" on todella nihkeä esitys. Joko takana on joku lukijankipeä B-bloggaaja, tai sitten joku tunnetumpi bloggaaja, joka on päättänyt vähän pilailla (itseasiassa tuo hölmö "hei, pyytäkää saada turpiinne niin mä vedän sit"-merkintä tukisi tätä). Kovat ovat elkeet, mutta sekä sanottava että vitsit vähissä. Blogeista löytyisi kyllä kritisoitavaakin, mutta Blozakstanista oikein paistaa läpi se, että kirjoittaja haluaa vain öyhöttää. Parhaat parodiat, satiirit ja kritiikit löytynevät jatkossakin reippaasta interblogismista, vaikka vähän selkääntaputtelumeininkihän täällä vallitsee.

4:36 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Selkääntaputtelumeiningissä ei ole mitään vikaa. On kivaa kun on kavereita ja sitten voidaan käydä vuoron perään kehumassa kukin toisiamme ja jos asutaan samassa kaupungissa, voidaan juoda olutta ja kehua toisiamme livenä. Sillä lailla on kaikilla kivaa.

Mä myös epäilen, että joku on perustanut sivublogin.

4:42 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Niin, ja kaikkein hassuinta tietysti on, että se suureen ääneen paljastaa tän selkääntaputtelumeiningin ikään kuin se olisi jokin uutinen ja ikään kuin tässä ei nimenomaan oltaisi sillä asialla liikkeellä ihan tahallaan ja tietoisesti.

4:45 ip.  
Blogger Lord Boredom kirjoitti...

Minusta tämä selkääntaputtelu on vaan vähän tylsää, olisi mukava seurata sanamiekkailua (tai olla jopa vastustajana) välillä. Tietysti on hienoa, ettei tarvitse yksin omaa selkää taputella, vaan on muitakin selkiä ja taputtajia, ja vielä hienompaa on se, ettei kenenkään tarvitsisi tahtomattaan taistoon joutua.

4:52 ip.  
Blogger orange seeds kirjoitti...

Aika nihkeä esitys oli, ellei jopa kankea, vaikea tuota on ihan todesta ottaa. Ollakseen vakavastiotettava, sen olisi pitänyt olla hieman hienovaraisempi.

Jotenkin on kyllä tuttu sävy kirjoittajalla, sivuprojekti lienee tosiaan kyseessä. Hieman muistuttaa kyllä tavallaan jopa itse junakohtausta, joskin ö-luokan versiona:)

5:33 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Joo, jollain kummallisella tavalla tutunoloista tekstiä.

Itse asiassa mulle tuli assosiaatio 80-luvun bändiin Papu ja pojat (olen onnellinen, olen ostanut sen, minulla on piano), joka oli täynnä helkkarin päteviä soittajia, jotka roiskivat menemään ihan vasurilla.

Sinänsä pokka tapaus, jos se oikeasti osaisi tehdä jotain, mutta on päättänyt vetää noin nollalinjaa.

Toisaalta tässähän me annetaan sille porukalla mitä se on vailla eli huomiota, mikä tietysti on oikein hyvä asia ja mun mielestä kaikkien pitäisi aina saada huomiota.

5:40 ip.  
Blogger Brim kirjoitti...

Aika lailla itseään toistavaa oli, jatkuvana mantrana blogeilla ei ole mitään väliä. Luultavasti jonkun sivuprojekti.

Enpä kyllä itseni kimppuun haluaisi mokomaa tosin.

6:45 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Brim,

joo täytyy toivoa, että sillä on sen verran kunniantuntoa. Mähän ihan kerjäämällä kerjäsin ja voihan se olla, että tyyppi tosta vielä reipastuu, mutta kieltämättä sut ja muu angstiosasto pitää jättää rauhaan.

7:16 ip.  
Blogger Brim kirjoitti...

Jätkä, sä päihitit sen kyllä 6-0. Sillä ei ollut tarjota kuin pullaa ja maitoa (joissa ei kyllä ole mitään vikaa sinänsä, mutta..)

7:45 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kiitti, mutta vähänhän se oli kuin lasta löisi lapiolla. Sillä mä ylempänä sanoinkin, että ehkä se tosta vielä reipastuu. Kyllä näistä munkin jutuista riittäisi poskensoitolle pohjaa, jos se nyt ketään kiinnostaa.

7:53 ip.  
Blogger Brim kirjoitti...

Toivottavasti huomasit paheellisen selkääntaputteluni. Olinpas minä tuhma.

Tap tap.

8:22 ip.  
Anonymous Tiina kirjoitti...

Ei noita jaksa lukea.
Haukkuisikohan se itsensä, jos pyytäisi?

10:44 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai oliko tuossa "suhun sattuu" "eipäs satu" -jankkaamisessa voittajakin? Se kumman silmiin tuli vähemmän hiekkaa?

10:41 ap.  
Blogger Jazmanaut kirjoitti...

Sattui aivoon, kun yritti lukea noita sen postauksia. Noin huonosti ei voi kirjoittaa kuin eräs krapulassa blogaava, ja senkin pitää jo yrittää tosissaan.

Mut tohon sivuprojektiin viittaa postauksien määrä. Yleensä ei-bloggereiden projektit tuppaavat jäämään pariin postaukseen, ennenkuin väsähtävät.

PS.Kyl mä sittenkin veikkaan sua ittees.

PPS. Mut eiköhän sulla liene parempaakin tekkiskää... Joohan?

11:25 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jazma,

ihan niin no-life en edes minä ole, että perustaisin kakkosblogin, jossa riitelen itseni kanssa.

Joskus olen kyllä miettinyt, että Afrikan tähteä voisi pelata itsekseenkin. Sitä jännityksen määrää, että tuleeko rosvo Madagasgarilla, ja jos tulee, mitäs sitten tehdään!

11:37 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu