lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Vaihteeksi pari sanaa Harry Potterista

Dumbledorellahan oli lemmikkinä Feniks-lintu, sellainen joka säännöllisesti leimahtaa liekkeihin, palaa tuhkaksi ja syntyy sitten uudestaan. Lisäksi se aineiston perusteella osaa ilmestyä ja kadota vähän mielensä mukaan sekä kantaa suunnilleen mitä vain.

Feeniks-lintu on oikeastaan aika pelottava otus, koska taikakykyjen alla on ihan vain älypää papukaija. Ensinnäkin sitä olisi ihan turha käydä opettamaan missä sopii leimahdella ja missä ei. Ja koska se on kaikkien isojen kaijojen tapaan hyvin lojaali otus ja kiintyy ihmiseensä kovasti, se epäilemättä myös tuhrautuu ankarasti kun ihminen ei olekaan paikalla vaan esim. töissä tai baarissa, ja kun papukaija turhautuu, sehän rupeaa sisustamaan huonetta uusiksi.

Eikä tässäkään vielä mitään, mutta kun sitä ei seinät pidättele ja se jaksaa nostaa ja kantaa vähän mitä vain, se saattaisi esim. sisustaa taloyhtiön parkkipaikan ihan uuteen uskoon.

Miten mä selittäisin naapureille, että mun papukaija on pinonnut niiden autot toistensa päälle, siirtänyt roskakatoksen keskelle ajotietä ja polttanut pesutuvan?

4 kommenttia:

Blogger Alcinoe kirjoitti...

Voi pyhä yksinkertaisuus! Pastori on nyt kyllä sekoittanut jästit ja velhot pahasti keskenään. Taikaministeriö hoitaisi naapurit, jotka autoinensa ilmiselvästi kuuluvat jästeihin. Poistun takavasemmalle pyyhkimään kuolaa innostuksesta vaahtoutuneista suupielistäni.

9:12 ip.  
Blogger orange seeds kirjoitti...

Ja sen lisäksi joutuisit luultavasti taikaministeriöön kuultavaksi, koska on rikollista suorittaa minkäälaista taikuutta siten, että on vaara paljastua jästeille. Ja feenix-papukaija varmastikin laskettaisiin tällaiseksi taikuudeksi.

10:01 ip.  
Blogger Wilhelmiina kirjoitti...

- Hymyillen hyvin kauniisti? ;)

1:25 ap.  
Anonymous Salli kirjoitti...

It was the butterfly, I tell you! The butterfly!

5:11 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu