torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Menkää ja tehkää kaikki kansat, tai miten sen nyt ottaa

Muistatteko, kun vielä oli Englanti?

Tuolta.

Kommentteja?

2 kommenttia:

Blogger AaJii kirjoitti...

Kas. Muslimeilla alkaa olla hyvät sillanpääasemat. Tolleen hivuttamalla se kolonisaatio sujuukin paljon näppärämmin kun 40-luvun konsteilla.

Sitä tässä multikulttuuritouhussa vaan ihmettelen, että kun esimerkiksi pronhoitoalueen rajalle kyllä rakennetaan aitaa, ettei tulisi metsäpeurojen ja porojen risteymiä ja näin estetään luonnon diversiteetin vähenemistä, niin se on kaikkien mielstä OK. Ihmisen osalta multikultien tavoiteena kuitenkin tuntuu olevan jonkinlainen maitokahvin värinen mokkakikkeliyleisrotu. Eikö siis ihmisrotujen sekoittuminen vähennä luonnon diversiteettiä?

Enkä nyt siis todellakaan halua olla kieltämässä rotujen välisiä suhteita, vaan kysyn, että miksi porojen ja peurojen väliset aidat on OK, mutta ihmisten maailmasssa pitäisi kaikki rajat poistaa ja oikein vasiten sekoittaa rodut keskenaan (eikös se Jari Tervokin sellaista ehdotellut)

Siis vielä kerran tarkennuksena, ennenkä on Illmanni oven takan: En kannata etnisiä puhdistuksia. Minulla ei ole polttouunit lämpeämässä. Kysyn vain, että eikö monikulttuurisessa ideologiassa ihmisrotujen erilaisuudella ole mitään arvoa?

8:58 ap.  
Blogger Paha Kani kirjoitti...

Mä en noista roduista niin piittaa, mulle on kutakuinkin yhdentekevää, minkävärisiä ihmisiä vastaan kävelee. Kunhan on nättejä, se on aina kivaa, mutta nyt mä harhaudun aiheesta.

Mutta ihan hyvä, että Isoveli näpäytti ylireagoinutta virkamiestä tässä tapauksessa. Voi vain kuvitella, millainen meteli olisi noussut, jos saarnamiehet olisivat levittäneet jotain muuta aavikko-uskontoa ja se olisi heiltä kielletty.

9:42 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu