torstaina, tammikuuta 27, 2005

Suomen matkailun tulevaisuus

Päivän Hesari kertoo SA:n poistavan vahvuudesta satakunta T54- ja T55-panssarivaunua. Mahdollisena ostajana mainitaan Vietnamin armeija. Parolan panssarivarikon päällikkö everstiluutnantti Asko Itkonen toteaa kuitenkin myös, että "Elämysmatkojen järjestäjällekin tällainen voisi olla kova juttu".

En voisi olla enempää samaa mieltä.

Tarvitaan muutama kymmenen hehtaaria maata jostain syrjästä ja vähän teknikontyötä niin maassa on uusi, ennenkokemattoman vetovoimainen urheilulaji, tankkihippa.

Tankkihippaa pelataan käytöstä poistetuilla taistelupanssarivaunuilla, joiden pääase on muunnettu ampumaan splätter-kuulaa. Pelikenttä on sanotaan 30 hehtaarin kokoinen ja merkitty maastoon selkeästi. Joukkueet lähtevät liikkeelle pelikentän eri päistä ja voittajaksi selviytyy ampumalla naapurin tankit muussiksi. Lisää realismia voi tuoda muuttamalla tankkien konekiväärit laseraseiksi ja liittämällä peliin jalkaväen, jonka liivit rekisteröivät laserin osuman. Luonnollisesti jalkaväellä olisi splätter-sinkoja ja, ööh tuota, telamiinoja. Pasifistit voisivat käyttää vihreää maalia osoittamaan osumaa ja me sikamilitaristit tietysti verenpunaista.

2 kommenttia:

Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kovissa on ongelmansa, sanoisin.

Sen sortin turismia pääsee sitä paitsi aika kivasti harrastamaan muuallakin, ei tosin ihan jokainen eikä siinä mitassa kuin mieli tekisi, mutta kuitenkin.

10:23 ip.  
Blogger Merten kirjoitti...

Telamiina.

Meni puoli minuuttia, ennen kuin sain tehtyä nenäliinasta sellaisen piikin, jolla sai kuivattua Pepsit näppäinten välistä.

12:52 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu