perjantaina, helmikuuta 04, 2005

Asiasta tyystin toiseen

Jos nyt sattuisi, että siellä ulkona joltain puuttuu hommansa osaava copywriter, konseptisuunnittelija tai muu sisältövesseli, heittäkää meiliä osoitteeseen junakohtaus-niinkuvittusiellä-luukku.com

Mulla on raskaan sarjan kokemus sekä b-to-b- että kuluttajamainonnasta, olen pirun näppärä, nopea ja tarkka kirjoittaja sekä osaan tuoda järjestystä kaaokseen ilman että lopputuloksesta kukaan huomaa mistä sotkusta on lähdetty.

Vakaville tiedustelijoille CV & työnäytteitä.

Kiittäen.

7 kommenttia:

Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

12:47 ip.  
Blogger Mikko kirjoitti...

Tässähän oiva tilaisuus päästä Välistävetäjien Pyhään Veljeskuntaan, kun alan työtilanne kerran on mitä on. Sä voisit siis tehdä kaikki mun duunit ja mä annan sulle puolet mun palkasta. Vielä kun höynäyttäisi pari graafikkoa ilmaiseen työharjoitteluun tai vuoden koeajalle siivoojan palkalla niin eiköhän sitä parisen miljoonaa saisi pumpattua kohtuu sukkelaan.

12:55 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kuten tiedät, tuollaiset kuviot päättyvät siihen että savustan sinut pihalle. Siis sopii. Onko pornoja asiakkaita? Paljon näkyvyyttä? Bahamalla kuvattua telkkaria? Pimuja ja viinaa? Tartteeko käyttää sihiseviä housuja että vaikuttaa uskottavalta? (Okei, ne on passé joka tapauksessa, mutta ymmärsit kyllä pointin)

12:58 ip.  
Blogger Mikko kirjoitti...

Ööö, tota. Miten ois neljä toinen toistaan tylsempää asiakaslehteä, pirusti suoraa, lippua, lappua, silppua, suttua ja karstaa? Jaa, onhan tuossa tuo yks ketju, mutta ei nekään halua filmiä. Viinaa saat kyllä, mut pimut on loppu. Tai, no. Miten sen nyt kukin ottaa. Sirkkakaan päivääkään alle kuuenkymmenen. (Juoppokavereita, sen kummempaa seurustella.)

1:58 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Eiköhän sekin käy.

Loppujen lopuksi hohtokopittelua tekee tässä maassa noin kolme ihmistä eivätkä nekään jaksa siitä innostua kuin valittamaan miten paljon paremmin kaikki ennen oli.

Mutta jos ei pimuja ole, se on vähintään 2/3 sun liksasta. Kolmanneksen saat dokata itse.

2:09 ip.  
Blogger Toveri kirjoitti...

Onko muka vaikea nakittaa graafikkoja työharjoitteluuns iivoojan palkalla? Helvetti, kyllä se duuni mulle kelpais. Ja aika monelle opiskelukaverille.

5:25 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Itse asiassa se on vaikeaa.

Nimittäin mainostoimistotyössä ja varsinkin mäkinheiluttamisessa tarvitaan tappavaa rutiinia. Kuka pärjää, tahtoo liksaa ja kuka tulee harjoittelemaan, ei käy täydestä vuoteen-kahteen.

5:59 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu