keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Isoja tissejä ja pieniä ihmisiä

Kävin rouvani kanssa pari viikkoa sitten kangaskaupassa. En aio kertoa missä, koska muuten te pervertikot ryntäätte sinne kuolaamaan heti, kun olette saaneet luettua loppuun.

Kassan takana seisoi oikein nätti blondi, jonka rinnat olivat rehellisesti sanottuna ylimaallisen suuret ja törröttivät erektiivisen uhkeasti valkoisen t-paidan sisältä. Totesimme vaimon kanssa jälkeenpäin, että maailmassa on joitakin asioita, joita vain ei voi olla huomaamatta ja vakuutan, että oli tekemistä maksaa ostokset tytön kasvoille eikä daisareille.

Eilen kävimme puodissa uudestaan. Kaikilla tytöillä oli päällään jonkinlainen essuntapainen, ei enää törröttäviä bosia siis. Oma ajatukseni oli, että joku ei ole oikein osannut käyttäytyä ja Saturnuksen Tissihirviö oli välttyäkseen enemmältä pahalta mieleltä hieman jemmannut ulottuvuuksiaan.

Rouvani kuitenkin oli toista mieltä, ihan jo siksikin että kangaskaupassa aika harvoin käy miehiä ollenkaan ja niillä harvoillakin on muija mukana katsomassa perään ja tietysti siksi, että jokaisella tytöllä oli peittävä kolttu.

Vaimoni arvaus oli, että joku pikkusielu oli katsonut asiakseen valittaa, kun eihän se ole yhtään kiva ja eikö nyt sentään pitäisi. Aikani mietittyäni en enää pitänyt sitä kovin kummallisena ajatuksena. Miksipä ei joku takakireä kyyläävä täti-ihminen (iästä riippumatta) olisi ottanut nokkiinsa siitä, että joku ei jemmaakaan daisareitaan.

Tänään tämmöistä, huomenna muuta. Pääsykokeiden tuloksia odotellaan.

1 kommenttia:

Anonymous iVE kirjoitti...

Aininakin meillä herra isoherrat, joita näkyy harvakseltaan, käskevät konttorifrouvia säädyllisimpiin pukineisiin, haalarijeppien harmiksi. Miten lie tola on pääkallopaikalla, onko sihteerikköjen hamosenhelmat mitalla määritettyjä. Pääsispä kärpäsenä kattoon.

12:45 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu