keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Ostoksille menossa?

Tuolta vinkkejä mitä kannattaa kärryyn heittää. Aika isotkin kakarat tykkää vielä Legoista.

5 kommenttia:

Blogger Helen kirjoitti...

Oikeesti, eikö tuo boikotointi ole keinona ihan ok? Että jos sillä tuntee ilmaisevansa mielipiteensä, niin sehän on peace ja respect (vastaavati myös boikotoinnin vastustaminen on ihan yhtä ok.) Sen sijaan se lähetystöjen polttaminen ja muu hyökkäily, samaten siihen vastaaminen edelleen provosoimalla on jo vähän arveluttavaa, minun pienestä mielestäni.

11:04 ip.  
Blogger Lupus Celestialis kirjoitti...

Joskus ennen vanhaan lähetystön polttaminen olisi ollut sodanjulistus, tänään se on "vähän arveluttavaa".

10:26 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Totta kai boikotti on ok ja ihan sallittu juttu. Niin on myös vastakampanja.

Kaikenkaikkiaan sanoisin, että tämä riita ei ehkä lopu ihan heti.

10:33 ap.  
Blogger Helen kirjoitti...

Tietysti se on enemmänkin kuin "vähän arveluttavaa". Joskus sitä ihan turhaan koittaa keksiä ei-niin-kärjistäviä sananmuotoja. Nyt osui omaan nilkkaan!
Idea kuitenkin oli se, että boikotoikointiahan on käytetty maailman sivu. Sen vaikutuksista sitten voi olla montaa mieltä, esimerkkinä vaikkapa Nestle.

10:53 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä riita ei tosiaankaan lopu ihan heti.

Lähi-itäläiset ovat erittäin pitkävihaista, helposti loukkaantuvaa ja kostonhimoista porukkaa. Kaikenlaista loukkaamista tulee varoa erittäin paljon. Heidän kanssaan toimeentuleminen vaatii erittäin suurta taitoa.

Esimerkki: yksi suuri suomalainen rakennusfirma oli rakentanut suuren sairaalan Saudi-Arabiaan. Rakennustyömaalle oli viety hiekkaa Suomesta. Joku firman työntekijä oli kirjoittanut jossain naureskellen, että myivät sitten saudeille hiekkaa. Saudit sitten ottivat yhteyttä ja saivat kunnolliset anteeksipyynnöt ja kaikki. Sairaalan valmistuttua maksun kanssa vetkuteltiin seitsemän vuotta. Sitten, kun nimi oli paperissa, edustaja kuulemma sanoi, että "ai niin, se heikkajuttu on sitten anteeksi annettu".

Toivottavasti arabien öljyjä kaasuja riittää korkeintaan sukupolven ajan. Oikeisiin töihin niistä ei ole. Sitten, kun energiavarat hiipuvat niiltä, ne ampuvat toisensa, mikä on niille ihan oikein.

3:08 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu