tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Maailma on pelottavan avara

Meille (ja teille) punavuorelaisille citypelleille tekee eetvarttia lukea Vauva-lehden keskusteluja.

Siinä maailmankuva avartuu kuulkaa. Otetaan pari maistiaista ketjusta "Kuvaile typerin ukko, jonka kanssa olet treffeillä ollut":

Kaikkein kammottavin on varmaan "Aku Ankka"-mies.
Tuli ekatreffeille mun luo, riisui päällyshousut ja alkoi venyttelemään kalsareissaan. Sitten kaivoi povarista Aku Ankan ja heittäytyi sitä sohvalle lukemaan. Jonkun aikaa luettuaan sanoi, että nyt alkoi panettamaan voitaisko kavuta parvelle. Mä näytin siinä vaiheessa ovea. Hän totesi, että ensin täytyy vetää käteen jos ei kerran saa.


--------------

Maksoi leffan ja kun jälkikäteen sitten kauniisti ilmoitin että en halua enää tavata häntä, niin ehdotti että maksasinko luonnossa leffalipun takas.

------------

Kuiskas mulle kahvilassa et nyt on jo tippa kullinpäässä ja se riitti mulle, yöks.

-----------

25v. mies jonka ÄITI soitti minulle treffiemme jälkeen ja kertoi kuinka"pikku-petri" niin pitää minusta!!! oli pojalta numeron saanut. en kyseistä herraa sen jälkeen halunnut tavata. ja vielä vähemmän hänen äitiään.!

----------

Olin sokkotreffeillä, kävimme kahvilla ja aloin sitten pikaiseen tehdä kotiinlähtöä, oli selvä etten ollut miehestä kiinnostunut. Sanoin sille hienovaraisesti että ei tavata uudelleen. No, kuitenkin mies halusi sitten saattaa mut asemalle, ja siinä kävellessämme miehelle tuli pissahätä. Sanoi että menee tuonne pusikkoon. Sieltä palatessaan miehellä oli kuitenkin housun etumus märkänä, oli päässy pissi lirahtamaan pöksyyn XD Sitten se mies vaan muina miehinä sanoi että tulipa hänelle kuuma (oikeesti oli tosi kylmä ilma) ja otti farkkutakin pois päältä ja sitoi vyötäisilleen essuksi. Eli se takkiosa eteenpäin... Mulla oli naurussa pitelemistä!! :))))

-------------

Ja tämä sitten oli taas vaihteeksi minulta kommentti suureen markkina-arvokeskusteluun ja varsinkin sen siihen haaraan, jossa väitetään, että your average ATM on mitä kelvollisinta kumppaniainesta, jota pahat, pahat naiset sortavat.

Edit: mainittu ketju löytyy täältä, kiitos muistutuksesta theb.

9 kommenttia:

Blogger Markku kirjoitti...

Sellaisilla miehillä, jotka eivät kelpaa kenellekään, on ominaisuuksia, joista kuka tahansa näkee miksi asianlaita on näin. Eri juttu sitten on, jos vähänkin rupeaa valkkaamaan henkisissä tai fyysisissä ominaisuuksissa.

ATM-aktivismi sikäli, kun se pyrkii naisten kustannuksella nostamaan ATM:t korkeampaan markkina-arvoluokkaan, merkitsee positiivisten oikeuksien vaatimista eli toisten negatiivisiin oikeuksiin kajoamista. Siis ATM-aktivismi, joka ei redusoidu jälleen yhdeksi miesten keskinäisten kilpailun muodoksi, vaatisi siis toimiakseen jonkinlaista naisten parinvalinnan vapautta rajoittavaa sanktioihin ja poliisitoimeen nojautuvaa järjestelmää. Perinteinen sukupuolimoraali naapurien tarkkailemisineen ja huoritteluineen toimittaa tuollaisen järjestelmän virkaa. Osittain perinteinen sukupuolimoraali korvaa varsinkin joidenkin nuorten naisten oman arvostelukyvyn puutetta.

YTM:ille kapuloita rattaisiin laittavia järjestelmiähän, jotka siis ovat miesten keskinäisen kilpailun muotoja, on ammoisista ajoista asti ollut olemassa. Näitä ovat esimerkiksi tasinko ja elatusmaksut. Köyhiin renttuihin ja kriminaaleihin tuollaisilla toimilla tosin ei ole minkäänlaista vaikutusta.

12:07 ip.  
Blogger Lord B. kirjoitti...

Vihdoinkin näen valon: Minä en ole ATM!

-

Vakavasti puhuen, onhan alempitasoisten ryhmä tiedetty aina värikkääksi, mutta lainaamissasi esimerkeissä ei enää ole kysymys ATM:istä, vaan riemuidiooteista. Huomattavaa kuitenkin on, että kyseiset miehet ovat päässeet treffeille.

12:07 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Bore,

pointti yritti olla siinä, että hyvin iso osa yksinjäävistä miehistä jää yksin todella ymmärrettävistä syistä. Sinä olet vähemmistö. Panulle mä kai tässä eniten kuittaan, kun se on eniten äänessä siitä, että tosi tosi hienot pojat jää ihan yksin, kun örveltävät öyhöäjät pörisyttäväkäisiään ja siltä pohjalta varsinkin ton akkarimiehen olisi pitänyt saada laakista, koska siltä ei ainakaan pokkaa puuttunut.

12:35 ip.  
Blogger Markku kirjoitti...

Edes Panu ei ole koskaan ollut mikään oikea ATM. Omien juttujensa mukaan hänellä on ollut nuoresta lähtien naisseuralleen jos ei juuri fyysisiä niin ainakin henkisiä vaatimuksia.

Panua on nähdäkseni eniten vituttanut se, että hän olisi halunnut saada kanssaan samalla älyllisellä tai henkisellä tasolla olevan tyttöystävän, muttei saanut, koska oma markkina-arvo oli muiden tekijöiden vuoksi niin matala, ettei näiden joukkoon osunut koskaan ketään Panusta kiinnostunutta. (Sen sijaan hän on kertonut nuorempana jättäneensä vastaamatta jonkun mukavan ja kelvollisen mutta koulutukseltaan liian matalatasoisen tytön kiinnostuksenosoituksiin, koska ei omien sanojensa mukaan "ymmärtänyt silloin hyvän naisen päälle".)

1:14 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Panuhan ei ole ollenkaan ATM, mikä näkyy parhaiten siinä, että sillä on lukuisia huonoja naiskokemuksia.

3:35 ip.  
Blogger anu kirjoitti...

Hulvattoman hauskoja juttuja, joskin tavallaan aika surullisia... en kyllä ole varma siitä kenen kannalta. Hyvät naurut sain kuitenkin.

Nämä miehet tosiaan tuskin ovat pääseet treffeille kenenkään etukäteen tutun naisen kanssa, vaan ovat menneet sokkoina tai nettituttavuuden perusteella. Kukas tuollaisia nyt kahdesti kattelis?

4:20 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Unohdit postaa linkin kyseiseen threadiin, en nopeasti hakemalla löytänyt, ainakaan hakusanalla "aku ankka".

5:08 ip.  
Blogger Panu kirjoitti...

Jutut ovat mitä ilmeisimmin naisten tyypillisiä valheita. Ei kehdata kertoa, miten pinnallisilla kriteereillä on miehiä raakattu, ja keksitään räikeitä valeita omantunnon hiljentämiseksi.

6:13 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

No nyt selvisi tämäkin. Hyvä ettei tarvitse enää miettiä.

7:01 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu