perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Taivaan porteilla

Entä jos kuolemasi jälkee käykin niin, että Pyhä Pietari katsoo sinua vaivautuneena ja sanoo:

- Joo kuule, tää meni nyt aika tiukoille. Me käytiin toimikunnassa nää sun paperit oikein tosi tarkkaan läpi, kun ajateltiin että ehkä tässä vois vielä jotain tehdä, mut ikävä kyllä nyt on niin, että muuten sä olisit päässyt sisään, mutta miinuspuolelle jäi vielä painamaan se kerta, kun sä 17-vuotiaana kännissä kusit kiukaalle.

Ja sitten sinä joudut helvettiin, vähän kuin muuan T. jonka vanhemmat ovat lestadiolaisia eivätkä hyväksy tyttärensä homoseksuaalisuutta. Siellä sitten koti-kotona naapurit ystävällisesti pullakaffeilla pudottelevat kesken kaiken että voi sentään, on se sääli että sunkin pitää joutua helvettiin kuoleman jälkeen.

Kivoja naapureita nekin.

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha. No siinä tilanteessahan ei voi kuin toivotella naapureille, että toivottavasti sitten tuonpuoleisessa kohdataan...

Ootko löytänyt vielä niitä feministijärjestöjen kannanottoja naisten väkivaltaan, mistä puhuttiin? Odotan innolla, mikä esmes Unionin virallinen kanta olisi... Tänks. (Meilaa mulle vaikka, jos kommenttiosaston käyttö menee liian monimutkaiseksi.)

4:35 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Tulee näköjään viemään vähän aikaa, koska rehtiin ja suoraselkäiseen tapaan järjestöt ovat poistaneet lausunnot webbisivuiltaan, huomaan, tai ainakaan Google ei niitä enää löydä.

Liekö sitten juttu alkanut niistä itsestäänkin vaikuttaa hieman liian härskiltä.

Vakuutan sinulle, että vielä noin puolisen vuotta sitten joka jumalan naisjärjestön sivuilla oli sanasta sanaan sama tuomitseva lausunto, jonka perusidea oli, että varsinaista väkivaltaa on se, että mies lyö naista, ja joka muuta väittää on ihan plää.

Mutta asia on mielessä kyllä. Ihan nopsaa ratkaisua vain ei ole tiedossa. Palataan, kunhan.

1:42 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu