tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Sen verran hiljaista töissä, että ehtii kivasti polkkaamaan

Päätin laajentaa tutkimusmatkaani inhimillisen seksuaalisuuden syövereihin, koska jotenkin on alkanut tuntua, että Jani "Romeo" Päivärinta jonkin verran toistaa itseään.

Miehen käsikirja tarjoaa J."R."P.:n lisäksi oivan linkin myös toiselle alan sivulle, nimeltään Human Mating Dance.

Tilasin niiltä ilmaisen kahdeksanosaisen kirjekurssin, joten saatan kehittyä vaikka millaiseksi teoreettisen naiseniskennän mestariksi. (Sinä, niin juuri, sinä siellä, tukkasi näyttäisi paremmalta jos pesisit sen ja haiset pahalta. Anna pillua.)

On tää jännää.

7 kommenttia:

Blogger Jari Sedergren kirjoitti...

Ai noinkin päin voi puuhun kiivetä. Varo ettet putoa.

3:41 ip.  
Blogger anu kirjoitti...

Ooh! Toivottavasti kommentoit blogissasi myös sitä ameriikan ihmettä.

Itsekin voisi viikkokirjeen toki tilata (vaan jospa ne eivät lähetäisi sitä naiselle? Pitäisi esiintyä salanimellä..) mutta ei sen lukeminen olisi ollenkaan niin hauskaa, kuin sellaisen jota on täällä jo vähän esipureskeltu:)

4:57 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Orange seeds,

tää human mating dance on kyllä ihan suomalaista settiä.

Kattoo nyt mitä sieltä tulee. Ensimmäinen postaus oli ainakin sikäli järkevä, että siinä lähdettiin semmoisesta mahdollisuudesta, että joku saattaa haluta ihan oikean tyttöystävän.

Itse asiassa ja nyt kun mietin, Päivärinnan setissä pahimmin tökkii se, että niillä neuvoilla ei mies koskaan saisi rauhassa nauttia viehättävästä seurasta, vaan aina pitäisi olla keräämässä pisteitä.

10:35 ip.  
Blogger Juuso kirjoitti...

Lukiossa yhden kurssin psykologiaa lukeneena voin päätellä, että tämä meidän Romeo on saanut ennen "pelimieheksi" ryhtymistä useaan otteeseen pakit ja kehittänyt eräänlaisen puolustuskeinon: vittuilun jälkeen on huomattavasti helpompi tulla torjutuksi, kuin kohteliaan iskuyrityksen jälkeen.

Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä naisteniskemisseminaarin "yökerhovalmennus", missä lauma miehiä vittuilee kaikille naisille Päivärinnan jakaessa oppejaan.

11:16 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Ei saatana. Oliko pakko tarjoilla tuollainen mielikuva. Tästä ei ehkä toivu. Ja sitten kun vielä ajattelet, että siellä on wannabepelimiehet asialla.

Voihan se olla, että taustalla on liian monet kirvelevät pakit. Kyllähän sen joka jätkä tietää, että siitä tulee paha mieli.

12:29 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa että sekä Romeon että mun saitit on huomattu. Molemmilla on tarkoituksena saada flirtti- ym. parisuhteen muodostus uusille urille. Siinä missä Romeo keskittyy pelkästään miehiin, on mun kuviot molemmille sukupuolille. Miesvoimaa näissä kuvioissa tarvitaankin, sillä tähän asti kaikki neuvonantajat ovat olleet naisia. Kaikesta huolimatta MIEHEN voi kouluttaa/kasvattaa vain toinen mies.

1:09 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Haa,

mukavaa että vaivauduit paikalle.

Kuten ehkä huomaat, mä en sitä sun settiäsi ole niin jaksanutkaan rääppiä, koska tykkään että sulla on huomattavasti terveemmät jutut kuin Päivärinnalla. En nyt ehkä ihan kaikesta ole samaa mieltä, mutta joka tapauksessa sulla on täältä katsoen jokseenkin terve ihmiskuva ja ainakaan sä et ole joka käänteessä komentamassa jätkiä vittuilemaan tytöille.

1:18 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu