sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Kuin lasta löisi

Alan tuntea itseni jokseenkin konnaksi, kun jaksan raportoida Jani "Romeo" Päivärinnan tekemisistä ja sanomisista. Oikeasti ei ole ihan reilua nauraa käkättää bloginsa suojista, kun toinen vilpittömästi yrittää. Olen ihan varma, että Janikin oikeasti tahtoisi vain jonkun kivan tytön, mutta syystä tai toisesta se luulee että täytyy olla ihan ihmeellisen erikoinen tai muuten tulee hukka yöllä.

Niin tai näin, pakkohan se on. Kun ei malta, ei malta.

Jani "Romeo" Päivärinta nimittäin kertoo yrityksestään nettisivuillaan näin:

Yrityksen toimiala liittyy korkealaatuiseen (vain lopputuloksia mittaavaan) rajatietokonsultointiin ja -valmennukseen menestyksen, markkinoinnin, myynnin, elämänhallinnan, poikkeuksellisen elämän täyttymyksen, ihmissuhteiden, psyykkisen ja fyysisen huippusuorituskyvyn sekä johtamisen osa-alueilla.

Onkohan sillä mitään käsitystä, mitä termi "rajatieto" tavallisesti tarkoittaa? Ja mitähän se itse sillä tarkoittaa? Ja mitä ihmettä mahtaa olla "poikkeuksellinen elämän täyttymys"?

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yrityksen toimialakuvauksesta en ymmärtänyt yhtään mitään. Firman motto on kuitenkin tuomittu elämään ajasta ikuisuuteen:

"Jos sinä et saa tuloksia, me emme saa tulosta"

3:49 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, että spämmään, mutta tuo seminaaritiedote on aika tappaja.

Saat rahasi takaisin, "jos pystyt aktiivisen osallistumisen ja luennoitsijan antamien ohjeiden mukaisen osallistuvan toiminnan [?]jälkeen todistamaan, että seminaarista ei ole ollut sinulle mitään merkittävää hyötyä tai et ole parantunut asiassa naiset [?]".

3:59 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu