maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Parit havanalaiset tuloksen kunniaksi

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tais mennä jägermeisterin puolelle...

11:50 ip.  
Blogger Panu kirjoitti...

Kun näin Clintonin naaman, luin otsikkosi ensin muodossa "Parit navanalaiset..."

Minullako likainen mielikuvitus? Ei suinkaan. Panettelua.

11:00 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi hyva luoja. Meikalainen teki testin kiireessa ja vahilla kysymyksilla, mutta tulokseksi tuli - Saddam Hussein! "You like to be the toughest on the block. You are not afraid of confrontation."

Ehka tulos johtuu siita, etta luin juuri viimeisimmat feminismikirjoittelusi.

Mutta kerro vaimollesi, sekin saa perjantainaurut! :)

7:46 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mjah.

Ei ole millään muotoa minun vikani, jos naisjärjestöt yhdessä säröttömässä rintamassa asettuvat kategorisesti vastustamaan edes perusselvityksen tekemistä naisen parisuhteessa tekemästä väkivallasta.

Eikö vaan? Minähän en ole sitä asiaa keksinyt? Enhän?

9:31 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin vahan aikaa ihan pihalla, kunnes loysin ne linkit, joita vissiin tarkoitit. Ja juu, totta mooses on outoa, jos naisten vakivaltaa ei muka saa edes tutkia. En vain ehtinyt lukea linkkejasi kunnolla ennen feminismikommenttiani ja siksi näin punaista siita, etta taas niputit kaikki feministit saman lipun alle.

Feminismeja on monia, kuten kaikkia ismeja. Joillekin islamkin on *oikeasti* rauhan uskonto. Jotkut feministeiksi itseaan kutsuvat vihaavat miehia kategorisesti. Jotkut kristityiksi tekeytyvat tappavat, kiduttavat ja raiskaavat minka kerkiavat...

Mutta siis aiheeseen palatakseni: totta kai naisten vakivalta on yhta paha asia, kategorisesti, kuin miesten. Totta kai sita saa ja pitaakin tutkia ja siita puhua. Uskon (ja toivon!) etta se on maarallisesti pienempi ongelma kuin miesten vakivalta, mutta eihan se tarkoita, ettei ongelmaa olisi.

Onko tutkimustuloksia viela muuten nakynyt? Kun kohu oli jo jokin aika sitten. Vai pyorretiinko maararaha naisjarjestojen painostuksen takia? ;-)

6:51 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

En tiedä onko tutkimstuloksia näkynyt.

Riippumatta feminismien moneudesta minun on hyvin vaikea pitää esim. Naisasialiitto Unionin julkilausuttua kantaa muuna kuin feminisminä ja kertsi huomioiden vieläpä maltillisena valtavirtafeminisminä, ja jos naisasiajärjestöt kautta kentän yhtenevästi tuomitsevat moisen hankkeen, en voi kuin olla sitä mieltä, että kautta feministisen kentän kyseinen hanke tahdotaan estää.

Tahtoisitko kenties lausua oman näkemyksesi siitä, mistä kummasta moinen voi johtua?

7:50 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Vielä: toki feminismejä on monia, siinä missä islameja ja kristinuskoja.

Oleellista on, että mikään niistä ei ole oikea siinä mielessä, että voitaisiin sanoa oikean islamin olevan sitä tai tätä tai oikean feminisminkään. Aatesuunta on sitä, mitä sen kannattajat tekevät, eikä sivullisella tarkkailijalla ole velvollisuutta selittää asioita parhain päin. Suomi kävi puolustussotaa, mutta myös leiritti valloitetulla alueella siviilejä ja jakoi muona-annoksia etnisyyden mukaan ja kumpikin asia oli ihan oikeaa Suomen sodankäyntiä. Aborttiklinikoita räjäyttelevät punaniskat ovat osa elävää kristillisyyttä.

11:03 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"...kautta feministisen kentän kyseinen hanke tahdotaan estää..."

Mun pointti oli juuri siina, etta ei "kautta KOKO feministisen kentan", koska tasan varmaan on muitakin feministeja kuin mina, joiden mielesta SAA ja PITAAKIN tutkia naisia perhevakivallan subjekteina, ei vain objekteina! Honaatko mita yritan sanoa hoonolla soomellani? Älä pliis niputa KAIKKIA feministeja samaan nippusiteeseen, koska MINAKIN olen feministi enka kannata sensuuria!

Missa muuten sanotaan, etta Unioni vastustaisi kyseisen tutkimuksen tekoa? En loytanyt viitteita mistaan Unionin sivuilta eika Unioni nayta edes kuuluvan Naisjarjestojen keskusliittoon, joka tutkimusmaararahoja kritisoi. Nayttaa siis mieluumminkin silta, etta ah niin radikaaleiksi tunnistamamme naisjarjestot kuten Marttaliitto, Insinoorien rouvat ry ja Suomen Lottaperinneliitto vastustavat naisten aggression tutkimusta - eivat niinkaan "oikeasti" feministeiksi tunnustautuvat! ;)

3:53 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kenttä tässä = järjestökenttä, minkä epäilemättä itsekin olisit halutessasi ymmärtänyt.

Joudun toistamiseen huomauttamaan, että minä en tätä keissiä keksinyt. Nyt ei ole puhe minun mielipiteistäni vaan siitä, että naisjärjestöt laajalla rintamalla häkellyttävän samanlaisin lausunnoin tuomitsivat hankkeen, jolla oli tarkoitus saada edes jonkinlainen kuva naisista perheväkivallan tekijöinä. Tämä olla fakta, minä ei keksiä se itse.

Unionista esim: http://www.yle.fi/mirjapyykko/arkisto/jos/jos200304.html , niin päästään siitäkin ja voidaan, kenties, keskustella muusta kuin minusta ja minun mielipiteistäni.

9:10 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvanen aika, Junis, mista blogissasi on kysymys, jollei Sinusta ja Sinun Mielipiteistasi? Miksei niista saisi keskustella, jos kerran blogiasi saa kommentoida? Ei jummarra sitten millaan.

Minusta on yha hupaisaa niputtaa kaikenmaailman marttaliitot "feministisen kentan" hui niin pelottavan rintsikanpolttajalipun alle, mutta ihan miten vaan... Lopetan siis kommentoinnin, ettei ihan puhevalit mene. ;)

7:18 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Saahan sitä tietysti kommentoida vaikka mitä, muun muassa minua henkilönä. Eikä ainakaan minun puolestani tarvitse pelätä, asiat asioina vaan:)

Jotenkin vain tulee sellainen olo, että keskustelun varsinainen aihe on sen verran hankala, että olet valmis näkemään aika paljon vaivaa välttyäksesi sanomasta siitä mitään.

Minulle ainakin kävi niin, että näkemykseni järjestäytyneestä suomalaisesta naisasiasta, joka aiemmin oli ollut melko korkea, muuttui ihan oikeasti kun huomasin, miten laajalla rintamalla ja ihan selvästi jostain kiertokirjeestä otetuilla sanamuodoilla järjestöt paheksuivat moista väärää tutkimusta.

7:56 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Niin siis piti sanomani, että puhevälien osalta ei ainakaan minun puolestani tarvitse olla huolissaan, asiat asioina vaan.

Ja vielä: minähän siis en niputa kaikkia feministejä. Kuten tiedät, mulla on himassakin 1 kpl ja kivasti menee.

Kunhan ihmettelen, että ketä tai mitä moiset järjestöt edustavat ja millä valtuutuksella. En minä ainakaan tunne yhtäkään elävää feministiä, joka voisi hlökohtaisesti moisen sonnan allekirjoittaa, mutta pakko niitä jossain on olla.

8:28 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu