torstaina, elokuuta 17, 2006

Arvauskilpailu

Mikä instanssin mukaan monikulttuurisuutta tarvitaan, koska näin on mahdollista löytää uusia inspiraation lähteitä veltoille ja heikenneille länsimaalaisille materialistisille ja teknokraattisille arvoille.

Oikein tai lähelle arvanneelle palkinnoksi banaaneja. Googlen käyttö kielletty.

11 kommenttia:

Blogger kattoratsastaja kirjoitti...

Tietoisuuden vapautus?

8:03 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mä vähän epäilen, että tällä kertaa kävi liikenne toiseen suuntaan.

Jäädään odottamaan muita arvauksia. Vastaus on karu.

10:38 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pelkäänpä että joku valtion pulju?

11:06 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En arvaa mitään mutta tuossa lauseessa on jotain syvän humanistista tylsää särmää joka on ollut pakko takoa kirjoittajansa päähän paitsi valtion rahoituksen niin myös synnynnäisen ekohippiyden eli huonon kotikasvatuksen tuloksena.

11:11 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Okei,

en pidä teitä epätietoisuudessa enää pidempään.

Lähde on Allianssi ry:n sivuilta, Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia -kampanjan kouluttajamateriaali.

Linkki materiaalin etusivulle:
http://www.alli.fi/tieto/polycult/

Linkki suoraan kohteeseen:
http://www.alli.fi/tieto/polycult/2_2.html

Pitäkää tämä mielessänne, kun seuraavan kerran katsotte palkkanauhastanne verojen osuutta.

11:36 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Täten on myös mahdollista ikään kuin erota omasta kulttuurista ja tarkastella sitä kriittisesti. Se voi tosin aluksi aiheuttaa mielen hämmennystä, mutta pitkällä tähtäyksellä se johtaa tietoisuuteen vaihtoehdoista ja metodologiseen terävöitymiseen. Kulttuurista irtoamiseen tarvitaan välttämättä intuition apua."

Tintti Tiibetissä albumissa on eräänä henkilöhahmona munkki, joka rupeaa leijumaan nähdessään näkyjä intuition avulla. Semmoista on maailman katolla.

2:38 ap.  
Blogger Mikko kirjoitti...

Olisin veikannut Osama bin Ladenia.

10:04 ap.  
Blogger Dyro kirjoitti...

"näin on mahdollista löytää uusia inspiraation lähteitä veltoille ja heikenneille länsimaalaisille materialistisille ja teknokraattisille arvoille."

Ahaa, eli tuossa yritetään kritisoida materialistisia ja teknokraattisia arvoja, ja samaan syssyyn todetaan ne heikenneiksi. Minua kiinnostaisi tietää, miten tämä materialististen ja teknokraattisten arvojen heikkeneminen näkyy? Varmaan siten, että digiboksit ovat täynnä bugeja ja autot hyytyvät tielle ajotietokoneen jumittuessa, koska laitteita ei jakseta teknokraattisten arvojen heikentymisen vuoksi ohjelmoida kunnolla?

Vaan mitä mahtaa tulla tilalle, jos materialismi ja teknokratia heikkenee? Tuskin ainakaan mitään parempaa, sillä vain teknologia ja materiaalinen hyvinvointi tarjoaa mahdollisuuden terveyteen ja sitä kautta henkiseen hyvinvointiin. Ne maailmankolkat joissa teknologia ja materiaalinen hyvinvointi ovat matalalla tasolla, ovat aika surkeita mestoja.

2:44 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauhistuksen kanahäkki. Silmäilin nopeasti ko. Allianssin monikulttuurisuus-prujua ja ekana pisti silmään, miten kehnoa kieltä koko vuodatus oli. (Ei sillä, että itsekään enää sujuvaa suomea molottaisin, mutta enpähän väitä ammatikseni kirjoittavankaan.) Onkohan toi koko roska hätäisesti käännetty jostain ulkomaankielestä? Oiskohan "meidän heikot ja veltonneet länsimaalaiset materialistiset ja teknokraattiset arvot" jotain fiksummankuuloista muulla kielellä? ;-)

4:12 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mun on hyvin vaikea kuvitella, että se ajatus siitä muuksi muuttuisi, sanotaan se sitten urduksi, farsiksi tai suomeksi.

Pakko tässä on vain uskoa, että ne oikeasti ovat sitä mieltä. Ei kai sitä muuten kouluttajakansioon olisi laitettu. Alatko päästä kärryille mikä mua tässä tsetissä mättää?

4:35 ip.  
Blogger Konsonantti kirjoitti...

Helvetin hieno lause. Liian monta hienoa sanaa peräkkäin ja merkitys heittää kuperkeikkaa. "monikultturisuus on tärkeää, koska näin on mahdollista löytää uusia inspiraation lähteitä veltoille ja heikenneille länsimaalaisille materialistisille ja teknokraattisille arvoille.", niin eikö tuo nyt tarkoita, että monikulttuurinen säätö ruokkii materialistisia ja teknokraattisia arvoja?

Niin tai näin, voiskohan ton osuuden veroista jättää maksamatta.

10:59 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu