maanantaina, elokuuta 14, 2006

Kirjoitan aina kun voin?

Tuolla on testi.

Mun tulokset:

Sait korkeat pisteet tiedon muokkaamisesta. Tämä viittaa siihen, että olet halukas ottamaan vastaan palautetta ja muokkaamaan tekstiäsi tarvittaessa. Suhtautumisesi kirjoittamiseen muistuttaa asiantuntijan asennetta, mikä on erittäin hyvä merkki.

Kirjoittaminen ei ole sinulle pelkkää asioiden muistiin kirjaamista. Olet halukas hyväksymään palautetta ja käyttämään sitä hyväksesi. Tekstin muokkaaminen ei ole sinulle pelkkää kielioppivirheiden korjaamista. Tämä on hyvä merkki!

Saatat toisinaan mennä lukkoon, kun sinun pitäisi päinvastoin lisätä intesiteettiä kirjoitustyöhösi. Mieti, mistä tämä johtuu. Tarkastele pisteitäsi muilla osa-alueilla, niin voit löytää syyn ongelmaan. Myös monet ammattikirjoittajat kärsivät kirjoittamisen esteistä aika ajoin- tästä ei tarvitse huolestua. Perehdy lisää muokkauksen strategiaan, niin huomaat, ettei kirjoittamisen tarvitsekaan aina olla helpon tuntuista!

Sinulla on tunne, että et kirjoita kovin paljoa. Et ehkä arvosta sitä kovin korkealle luovana toimintana. Johtuuko tämä siitä, että kirjoittaminen todella on joskus hikistä puurtamista? Haluaisitko käyttää siihen enemmän aikaa? Varaa enemmän aikaa, jotta voit keskittyä kirjoittamiseen. Tarvitaan myös luovaa toimintaa ja ajatusten kehittelyä!

Testiä tosin ei ehkä ole tehty ammattikirjoittajille. Mulle ainakaan ei tulisi mieleenkään "kirjoittaa aina kun voin", vaan pikemminkin "vältän kirjoittamista viimeiseen asti". Ja tietenkään mä en "arvosta kirjoittamista kovin korkealle luovana toimintana". Ylipäätään kirjoittaminen on ihan pähkähullu ajanviete. Kuka kumma sitä vapaaehtoisesti tekee? Rahasta sitä kuuluu tehdä.

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lisää liksaa perkele!

1:47 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Itse asiassa mä en juurikaan tartte lisää liksaa. Lisää liksaa saisi tekemällä enemmän hommia, mutta mä tahdon opiskella myös.

Ja tää polkkaushomma ei ole mitään kirjoittamista. Tää on vapaamuotoista roiskintaa.

Kertokaas muuten, jos siellä joukossa on joku kirjoittamista harrastava, miten hemmetissä siitä hommasta voi repiä niin paljon kiksejä, että sitä tekee vapaa-ajalla vapaaehtoisesti?

10:11 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä en tee kirjoitus hommia niin työkseni kuin vapaa aikanani.

Siitä huolimatta lisää liksaa! Ei perkele ole tarpeeksi pussissa!

12:03 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu