lauantaina, syyskuuta 09, 2006

Aika nihkee vallankumous

Pitihän se mennä ytimeen katsomaan tuleeko mellakka vai ei. Ei tullut.

Satuin kuitenkin olemaan joukon jatkona, kun pollarit tyhjensivät lasipalatsin edustaa väestä. Ei siitäkään sen enempää, vähän humalaiset huuteli ja heitteli kaljapulloja ja poliisit hissukseen kilpiketjuna työnsivät väkeä eteenpäin.

Jossain vaiheessa tilanne sitten hyytyi paikalleen ja tein mielenkiintoisen havainnon: mellakkapoliisin kilpi on oikeasti yhtä ilmeikäs kuin koiran häntä. Niitä oli mielenkiintoista katsella siinä rivissä.

Suurin osa piti kilpeä aika rennosti ja asiallisesti, joku osa suorastaan vetelästi ja viitsimättömästi, mutta joukossa oli tietysti myös muutama rambo, joilla oli selvästi päällä elämän tähtihetki, kun punkkarit ja hipit ottivat kaljaa ja itse sai jemmailla kilven ja kypärän takana uhkaavana voimana.

3 kommenttia:

Blogger Eufemia kirjoitti...

Berliinissä vappuna harmitti vietävästi, että kamera oli jäänyt kotiin kun keksin kolme puistonpenkin selkänojalla, jalat penkillä, vierekkäin istuvaa mellakkapoliisia. Kuin varpusia kypärät päässä.

9:13 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jouhajeppe on itse asiassa aika koominen otus heti, kun se vähän hellittää särmäämästä. Ne kamppeet on ihan dorkat eikä ainakaan suomalainen pollari (joitain nuoria vahingossa poliisikouluun pääseeitä lukuunottamatta)oikeasti näytä kauhean luontevalta ollessaan uhkaava.

Ja tosiaan hyvin ilmeikkäät ne kilvet. Hau hau.

9:24 ip.  
Anonymous Anna-Jo kirjoitti...

Pariisissa oli hauskaa kun poliisitkin (kolme kpl) kävelivät suojatietä punaisia päin, epätietoisten turistien hämmennykseksi. Olis kans saanut olla kamera hollilla.

Kauankohan menee että muistaa täällä alkaa taas katsella valoja eikä liikennettä. Ja hullun vähän ihmisiä ja liikennettäkin täällä on, laajoilla tyhjillä bulevardeilla.

10:31 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu