perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Helmi

Deittitohtori Hanski haastattelee Jani "Romeo" Päivärintaa.

Kuunnelkaa itse.

----------

Tässä vaiheessa muuten totean ääneen seuraavan: mikäli Hanski tai Romeo olette sitä mieltä, että näistä jutuistani on haittaa bisneksellenne, kertokaa se. Mä lopetan heti ja jos tahdotte, otan vaikka vanhatkin pois. Ei tässä ole tarkoitus kenenkään elinkeinoa häiritä.

3 kommenttia:

Blogger Juuso kirjoitti...

(Syvä henkäys) "Siinä, että ne haluu naista..."

Nyt se ongelma viimeinkin löytyi.

11:50 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tere JK!

Paavo Väyrynen sanoi aikoinaan että on vain positiivista julkisuutta. Sikäli siis negatiivinenkin spekulointi kääntyy menestykseksi, kun "oikeat" ihmiset kuitenkin ymmärtävät asiat niinkuin ne on tarkoitettu ymmärrettäviksi.

Selkeästi on sellaisiakin ihmisiä, joiden päätarkoitus on provosoida keinolla millä hyvänsä, eli esim. irrottamalla toisten sanomisia niiden asiayhteydestä ja sen jälkeen ampumalla ne alas. Tämä hyvin tunnettu provokaatiomenetelmä on minusta erittäin hyvää mainosta, koska se herättää ihmiset käymään saitilla ja toteamaan omasta puolestaan kuinka asiat oikeasti ovat. Samalla ”herjaaja” saa äänettömät hymähtelyt toiminnalleen, vaikka jotkut saavatkin siitä lisää tuulta herjapurjeisiinsa. Siitä puolestaan käynnit saitilla lisääntyvät entisestään ja hymähtelyt senkun jatkuvat.

Niin minun kuin "Romeonkin" tarkoitus on parantaa ihmisten välistä kanssakäymistä niin, että miehet ja naiset ymmärtäisivät toisiaan paremmin ja saisivat itselleen antoisan ihmissuhteen. Sen saavuttamisen keinot eivät ole enää samoja kuin ne olivat esim. 30v sitten ja sen puolesta uusien keinojen esiintuominen tulee aiheuttamaan polemiikkia, koska nuo keinot eivät ole useimpien ihmisten kokemusmaailman kanssa yhtäpitäviä. Siitä huolimatta ne toimivat; on vain käyttäjänsä harkinnassa miten ja mihin niitä soveltaa. Väkivalta, alistaminen ja aivan kaikki muukin kipuilu miesten ja naisten välillä on lisääntynyt viime aikoina ja mitä tahansa sen vähentämiseksi on tehtävissä, sen me aiomme tehdä.

Sen vähän mitä olen tällä saitilla käynyt kurkistelemassa, niin olen pitänyt ainakin minun esittämien asioiden kommentointia asiallisena. Sikäli siis vain lisää jutustelua! :-)

10:13 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Hanski,

hieno homma.

Mä itsekin vähän ajattelin niin, että sekä sinä että Romeo vedätte sen verran korskealla otteella omaa linjaa, että varmaan pojilla pokka kestää pikku irvistelynkin. Ette te musta asiakasta kuitenkaan saisi ja ne, joista saisitte, eivät näistä mun jutuista hetkahda minnekään. Ei muuta kuin kauppa käyköön ja kaikkea hyvää.

10:52 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu