keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Viestinnän voimaa

Muuan tehokkaimmista tietämistäni viestinnän hyödyntäjistä liiketoiminnassaan on City Car Club. Tänäänkin tyypit saivat Stadarissa jotain 2/3-sivun puffin ihan tosta vaan.

Niille, jotka eivät yritystä tunne, tiedoksi: kyseessä on autovuokraamo, jonka konsepti on vallan nerokas.

Nimittämällä autonvuokraamista yhteisautoiluksi ne ovat saaneet kaupungilta vuokrattua erikseen korvamerkittyjä parkkipaikkoja markkinahintaa halvemmalla ja onnistuneet laittamaan asiakkailleen kynnysrahan, joka pitää maksaa että niiltä saa vuokrata, sekä kuukausimaksun, joka niin ikään pitää maksaa, että saa vuokrata autoja.

Liittymismaksu on 69€ ja kuukausimaksu 9,90. Nämä maksamalla saa vuokrata autoja markkinahintaa kalliimmalla, kuten käy ilmi ihan pikaisellakin haulla.

Avis tarjoaa Citroen C3:n viikoksi rajoittamattomilla kilometreillä hintaan 339€ siinä, missä City Car Clubilla sama bilika viikoksi kilometrit rajoitettuna viiteen sataan bungaa 373,95 €, plus tietysti liittymis- ja kuukausimaksut.

Toiset ne osaa. Pitäisköhän laittaa sille Hesarin toimittajalle meiliä? Vai tyydynkö kätkättelemään täällä itsekseni?

5 kommenttia:

Blogger Dyro kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

1:05 ip.  
Blogger Dyro kirjoitti...

Aviksella täytyy maksaa bensat itse, mutta niin City Car Clubissa ei tarvitse, joten hintaero tasoittuu hieman. Onhan siinä tietysti se liittymis- ja kuukausimaksu vielä, ja sekin, ettei Avikselta saa autoa viideksi tunniksi. Toisaalta Avikselle pisteet siitä että tarjoukseen kuuluu myös kolari- ja varkausturva, joilla vuokraamot osaavat rahastaa.

1:06 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei kai nyt kukaan CCC:ltä autoa vuokraa viikoksi? Koko ideahan siinä on vuokrata auto silloin kun sitä tarvitsee kyläilyä, ostosreissua, tai muuta muutaman tunnin tarvetta varten. Vähän niinkuin taksin korvike. Taksi viikoksi maksaa muuten 5577 euroa ja 60 senttiä, siihen kilometrit päälle.

9:46 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

No,

Pukinmäen Esso tarjoaa Toyota Yariksen arkena kuudeksi tunniksi 100 km hintaan 53 ja CCC:n pikkuautoluokka samoilla spekseillä tekee 57,94. Tosin Puksun Esson kinneriin joutuu tosiaan maksamaan bensat, mutta mitään kuukausimaksuja ei todellakaan ole.

10:09 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja puksun yariksen käyttöön viikonloppuisin tai yöllä (alennus 90%) ja vielä kätevästi kodin läheltä?

4:10 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu