keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Protu

Pitäisi oikeastaan järjestää aikuisille Prometeus-leiri.

Puolet päivästä keskusteltaisiin mielenkiintoisista aiheista hyvien alustajien johdolla ja toinen puoli melottaisiin, ammuttaisiin jousipyssyllä, pelattaisiin pallopelejä ja syötäisiin hyvin.

Iltaisin grillattaisiin ja yöllä voisi sitten halun ja flaksin mukaan hiiviskellä teltasta toiseen.

Tämä on vain yksi alatapaus siitä Oscar Wilden muotoilemasta yleisestä laista, että nuoruus menee nuorisolla hukkaan.


Edit: vasta tässä vaiheessa tajusin, että kyllähän noita järjestetään. Niitä vain kutsutaan seminaareiksi.

4 kommenttia:

Blogger Nukapai kirjoitti...

Hihih, olisin juuri lisannyt tuon alaviittauksen ellet olis ite. :D

12:02 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäpä haluaisin aikuisena rippileirille. Tai oikeammin aikuisen pää viisitoistakesäisen ruumiissa. Olisi jokseenkin puhdistavaa päästä polttamaan vanhakantaisimpien pappien hermoja loputtomalla inttämisellä, joka ei tietenkään olisi liian lapsellista, koska minähän olisin vain viisitoistakesäinen, nuori ja ehdoton.

Mutta mulla onkin Tausta.

12:11 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Leegio,

mä olen monta kertaa miettinyt, että oikeasti riparitraditio on ihan saatanasta (sekä arkisessa että raamatullisessa mielessä), koska yksikään tyyppi ei pysty valmistumaan suomalaisesta teologisesta tietämättä paremmin, mutta siellä ne sitten silmät kirkkaina valehtelevat kakaroille suut silmät täyteen.

12:17 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teologisessa on fundissiipi. En tiedä miten ne sen tekee, mutta ei ne kaikki pehmene siellä, pikemminkin päinvastoin. Joskus kuulin liberaaliteologiselta tuttavaltani arvion, että fundiksia olisi teologiopiskelijoista noin viidennes.

Lisäksi ripareilla on liuta nuorisotyöntekijöitä jne., jotka eivät ole saaneet teologista koulutusta, vaan pahimmassa tapauksessa ovat kouluttautuneet ammattiinsa Suomen uuspietistien lippulaivassa eli Kauniaisten Raamattuopistossa.

Semmottii.

1:46 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu