perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Tätä se mun uneni tiesi II
eli bensaa ja stidejä II

Muhammad-kohuun väsynyt imaami Abdul Wahid Petersen varoittaa tanskalaismedioissa kansanpuoluetta kansallisen edun nimissä lopettamaan profeetan rienaamisen mitä pikimmiten.

- Jos puolue toistamiseen - kaikista varoituksista huolimatta - jatkaa tällä tyylillä, niin Tanskan edustustot palavat pian taas muslimimaissa ja yritystoiminta tule kärsimään, Petersen arvioi.

Luulis sen tietävän. Tanskalaiset imaamit sen edellisenkin pisti pystyyn.

Tuolta.

3 kommenttia:

Blogger Panu kirjoitti...

Siis siitä, että jotkut öyhöttäjäkakarat tekevät kännipäissään kusipäisiä videoita hyvin tietäen asiasta seuraavan kansainvälisiä ikävyyksiä, pitäisi tehdä suuri sananvapauden marttyyriteko?

Sori. Ei mene läpi. Mä voin kyllä pitää jotain Salman Rushdieta sankarina ja pidänkin. Mutta aivan oikeasti ala-arvoinen paskanheitto on ala-arvoista paskanheittoa ja liikkuu samalla rimanalitustasolla kuin hänen hirmuisuutensa Iranin pressan julistama pilapiirroskilpailu.

Ja joo, tiedän kyllä mitä se tanskalainen imaami teki pilapiirrosjupakan aikana. En tiedä mitä Tanskan laki sanoo, mutta Suomen lain mukaan se imaami olisi vastaavassa tilanteessa voitu tuomita rikoslain kahdennentoista luvun toisen pykälän nojalla vankeuteen 1-10 vuodeksi. Jos tämän tyyppisiä valmiita pykäliä ei sovelleta, se on sitten ihan oikeuslaitoksen munattomuutta. Mutta kyllä keinoja löytyy, kun niitä vain halutaan käyttää.

7:24 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

En mä ole tästä tekemässä suurta sananvapauden marttyyritekoa. Kunhan sanon, että tää oli tulossa, eikä jää viimeiseksi.

Mä sanoin jo viime kierroksella, että tää soppa ei ole ihan heti ohi, ja tässä se nähdään (siitä myös otsikko, btw).

Näen tän homman niin, että missä on aitoja jännitteitä, pääsee myös aina pinnan alla lymyävä tyhmyys ja vastuuttomuus irti. Kirjassa Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen joku inkkaripäällikkö yritti valkonaamojen kanssa sellaista diiliä, että pitäkää te nuoret miehenne kurissa, niin me pidämme omamme, ja mehän tiedetään molemmat kuinka hyvin se onnistui.
Samoin on käymässä tässä asiassa.

Mielestäni homman ymmärtämisen ydin on tajuta, että ristiriidat ovat oikeita. Juutit ja arabit ihan oikeasti eivät siedä toisiaan ja aina löytyy jommalta kummalta puolelta se paukkupää, joka pistää hösseliksi.

7:34 ip.  
Anonymous t kirjoitti...

Oma vika. Se on vain tyhmää uskoa asioihin joita ei ole olemassakaan. Joku tulee joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin vittuilemaan.

Näissä asioissa uskovainen on aina väärässä.

2:21 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu