tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Tasa-arvo etenee

Lienette nähneet telkkarista erilaisten äijäkanavien mainoksia?

Olen jossain määrin loukkaantunut muotista, johon minua yritetään tunkea.

Näin sukupuolet lähestyvät toisiaan.

10 kommenttia:

Blogger Matti kirjoitti...

Kuka sinua yrittää tunkea, ja kuinka se käytännössä ilmenee?

8:31 ip.  
Anonymous urogallus kirjoitti...

Joo.

Avaudupas vähän: minkälaiset ovat miehen muotit, ja miksi niihin tunkeminen loukkaa?

9:16 ip.  
Anonymous Teemu Lahtinen kirjoitti...

Näistä mies-lehdistä onkin jo tullut puhuttua kerran jos toisenkin. En usko, että sähköinen media juurikaan menestyy paremmin kuin nekään. TM-kanavaa odotellessa...

10:26 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Se iski siinä kohtaa, kun Monster-truckien jälkeen tuli tissipimuja. Luultavasti olen vain hengaillut liikaa erilaisten paatuneiden feministien kanssa, koska sehän ei ole minulta pois, jos jonkun mielestä miehenä oleminen on monsteriautoja ja perseitä, mutta siitä huolimatta en voinut välttyä vahvalta miten-tyhmänä-te-minua-pidätte-tunteelta.

Mies-lehtien ja näiden kanavien ongelmat kyllä näyttävät olevan tasan päinvastaiset. Lehtiä tehdään, koska jokin salainen naisten, homojen ja metroseksuaalien neuvosto tahtoo kouluttaa meistä sellaisia, kuin miehet Harlekiineissa ovat, telkkarikanavat taas ilmeisesti menevät toiseen äärilaitaan ja paasaavat, että sä olet just hyvä tollasena kuin olet, vaikka sä et sitä olisikaan.

9:06 ap.  
Blogger Brim kirjoitti...

Kieltämättä se kyseessä oleva tv-kanava ei ainakaan minua kiinnostanut pätkän vertaa, ja tuli todellakin sellainen olo että miksi minusta (ja muista) yritetään saada väkisin "äijää." Eipä se toinenkaan äärilaita ihan kamalasti houkuta vaikka nykyisin peilikaapissa istuukin sekä kuorinta- että kosteusvoide. Omasta mielestäni menen kyllä muuten ihan kultaista keskitietä. Tiede- ja luontokanavat (ja lehdet) kiinnostavat enemmän.

7:11 ip.  
Blogger Lurker kirjoitti...

Autot ja urheilu eivät kiinnosta pennin vertaa. Kansan tyhmistyttäminen on kyllä projektina käynnissä monella muullakin kanavalla...

Vanhoja lännensarjoja lähettävä kanava kyllä kiinnostaisi: High Chapparal, Maverick, Bonanza jne.

PopuLAARI - aika-arkeologiaa

8:43 ip.  
Anonymous markku_s kirjoitti...

Itselläni on sellainen puhdas mutu-tuntuma, että televisio yleensäkin elää liiketoimintana epätoivoisia aikoja ja nyt kaivellaan pahnan pohjimmaisia, sekä etsitään yhä pienempiä ja täsmällisempiä kohdeyleisöjä.

Kohta ollaan sillä rajalla, että kukaan järkevä ihminen ei viitsi lähettää ohjelmaa eikä vastaanottaa ohjelmaa.

Voin kyllä - vaihteeksi - olla väärässäkin.

6:41 ap.  
Blogger Lord Boredom kirjoitti...

Varmaan näille machokanaville on jotain kysyntää, mutta enpä kyllä itsekään tiedä, kumpi on vammaisempaa - stereotypinen äijyys vai metroseksuaalisuus. Missä on wanhan hywän ajan televisiokanavat, joista tuli uutisten ja dokumenttien lomassa oikeita TV-sarjoja dokaavien hyppyritukkien sijasta, ja iltaisin elokuvia.

Oikeasti toimiva ratkaisu näinä digitaalisina aikoina olisi tehdä kanavia, jotka keskittyy tarjoamaan jostain tietysti aihepiiristä - urheilusta, elokuvista, sci-fistä, videodromesta (ns. reality-TV) ja niin edelleen - eikä yrittää miellyttää liian suuria segmenttejä liian suppealla tarjonnalla. Kaikkia miehiä kun ei jääkiekko ja aivoton viihde, vaikka siinä tissejä olisikin, ei vaan kiinnosta, eikä se silti tarkoita sitä että aamuisin ottaisimme käsilaukuista puuteria ja meikkasimme itsemme edustuskuntoon.

(word verificationina "idearacy", vai onkohan tuo ensimmäinen kirjain l, en tiedä).

12:20 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosimiesten klubi on perustettu.

Lähetin sinne hakemusuhkauksen jossa kerroin ampumisharrastuksesstani, kahden litran kossukännistä, urheiluautoista, blondivaimosta. Vaadin päästä jäseneksi tai muutoin lätty lätisisi. Lopuksi pyyhin hakemuksella perseeni ja laitoin sen postiin "vastaanottaja maksaa" postimaksun.

Hakemukseni palutettiin hylättynä.
Peruste "tosimiehet eivät pyyhi persettään."

1:25 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Bore,

olen samaa mieltä. Näiden kanavien takana on itse asiassa jumalattoman vanhanaikainen kohderyhmäajattelu, mikä alkoi olla passé jo joskus taannoin, kun aloittelin reklaamihommia. Noin se pitäisi tehdä, mitä sä sanot.

2:37 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu