tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Vääryys ei aina voita

Vuosia sitten osallistuin osumaa ottavalla puolella hyvin rumaan saneerauskierrokseen eräässä, nyttemmin konkurssiin menneessä; ja se on niille mulkuille ihan oikein, firmassa, jonka toimitusjohtaja oli lievästi sanottuna kirottu luppakorva.

Kun syksyn lahti oli saatu lahdattua ja vuoroaan odottamaan jääneillä oli siipi maassa, tämä piti suuren hengennostatustilaisuuden, kertoivat pojat myöhemmin (kun iso mies itkee, se on koskettavaa - tai sitten ei), ja lopetti tilaisuuden ilmoittamalla, että kyllä tästä vielä selvitään ja nyt on firman piikkiin varattu Harjutorin sauna kera virvokkeiden.

Ainoa, joka toimarin kanssa lähti saunomaan, oli yrityksen kahdesta tunnetusta homoseksuaalista se, joka oli keski-ikäinen, mahakas ja nimeltään Dick.

7 kommenttia:

Blogger orange seeds kirjoitti...

Parannusehdotus (noin oikeinkirjoituksellisesti):

"Vuosia sitten osallistuin osumaa ottavalla puolella hyvin rumaan saneerauskierrokseen eräässä nyttemmin konkurssiin menneessä - ja se on niille mulkuille ihan oikein - firmassa, jonka toimitusjohtaja oli lievästi sanottuna kirottu luppakorva."

tai:

"Vuosia sitten osallistuin osumaa ottavalla puolella hyvin rumaan saneerauskierrokseen eräässä nyttemmin konkurssiin menneessä (ja se on niille mulkuille ihan oikein) firmassa, jonka toimitusjohtaja oli lievästi sanottuna kirottu luppakorva."

Aika vaikea lause kaikkinensa:)
Hyvä läppä, anyway.

2:30 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Harkitsin esittämääsi muotoa, mutta musta on nykyisin kivaa sotkea virkkeitä välimerkkipuuroksi.

Tässä on oikeastaan vähän harjoitukset menossa. Opettelen kirjoittamaan pitkää ja polveilevaa, koska leipätyön puitteissa tuli joskus opeteltua napakka virke aika helkkarin tehokkaaksi.

4:04 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Ja jos sitä olisi oikein ikävä ihminen, sitä kirjoittaisi koko jutun pelkillä, ja paljoilla, pilkuilla.
Näin:

Vuosia sitten osallistuin, osumaa ottavalla puolella, hyvin rumaan saneerauskierrokseen eräässä, nyttemmin konkurssiin menneessä, ja se on niille mulkuille ihan oikein, firmassa, jonka toimitusjohtaja oli lievästi sanottuna kirottu luppakorva.

4:15 ip.  
Blogger orange seeds kirjoitti...

Pilkut toki kävisi, mutta tuo ; on siellä liikaa.

8:40 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

se on siellä sotkemassa selvää asiaa, tietty

9:07 ip.  
Blogger Jukka kirjoitti...

Hiukan tätä aihetta jo odotinkin nostattavaksi vahvemmin esiin. Joka paikassa varsinkin teollisuudessa heitetäään ihmisiä ulos.

Jukka - kansankokonaisuus

12:56 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jukka,

sanoisinpa, että tämä tarina kertoi jostain muusta ja lisäksi sijoittuu noin kuuden-kahdeksan vuoden takaiseen menneisyyteen.

Hölökohtaisesti muuten en oikein usko mihinkään kansankokonaisuuksiin, vaikka ankara antimonikulturalisti olenkin. Mielestäni ei ole mitään syytä palata 50-luvun umpioituun ankeuteen.

1:41 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu