keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Idis

Jos haluaisi kiusata pienempiään, voisi ryhtyä arkkitehdiksi.

Ajatelkaa miten Aalto on hykerrellyt kun se on ajatellut, että nyt ne sitten saavat katsella Finlandia-taloa vielä vuosikymmenet, kun minä olen jo aikaa vainaa. Hahaa!

8 kommenttia:

Anonymous sw kirjoitti...

Siis MITÄ ?

4:09 ip.  
Blogger Brim kirjoitti...

Ja on tahallaan laittanut sen pintamateriaaliksi marmorin, joka ei kestä Suomen säitä, ja joka pitää kalliilla rahalla vaihtaa jatkuvasti.

Joskus kyllä tulee miettineeksi että mistä niille pirulaisille maksetaan. Kaikenlaisia rumiluksia kun pulpahtaa näkökenttään tämän tästä.

7:01 ip.  
Blogger Miikka kirjoitti...

Minustakin se talo on ruma. Tehdään tästä tunnustusten ketju. Olen ihan saletti, että ihmiset eivät kehtaa tulla kaapista ulos pelkästään siksi, että Aalto on kohotettu kansalliseksi symboliksi.

7:09 ip.  
Blogger Mikko kirjoitti...

Ajatelkaa millaista perverssiä voiman tunnetta Ruoholahden arkkitehdit voivat kokea joka päivä!

8:11 ip.  
Blogger Kami kirjoitti...

Itseasiassa mikä tahansa vastaava olisi siistiä. Jos on huippulahjakas ja arvostettu, voi luultavasti tehdä mitä tahansa roskaa ja kaikki on silti ihmeissään.

Luulisi että moisia ihmisiä on vaan vähän. Yleensä tuntuisi että ihmiset jotka ovat saaneet suuren arvostuksen elämäntyöllään, eivät kyken suhtautumaan siihen huumorilla.

Eminem itseasiassa teki jotain vähän sinnepäin viimeisimmällä levyllään.

"I did a whole song and I didn't say shit."

"...I can bust one tape without looking at no papers."

9:33 ip.  
Blogger A kirjoitti...

Olen kasvanut tykkäämään kyseisestä talosta. Pitkään se oli inhokki, mutta nykyään sitä on ilo katsella: jäävuori-pianonkoskettimisto. Materiaalin olisivat voineet kyllä suosiolla vaihtaa viimerempassa parempaan.

10:16 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Olen ihan saletti, että ihmiset eivät kehtaa tulla kaapista ulos pelkästään siksi, että Aalto on kohotettu kansalliseksi symboliksi."

Höpsis, mikään ei ole helpompaa kuin solvata Aaltoa. Paljon kovempi juttu on kehua, aina joutuu väittelyihin.

Juha Kovalainen

8:50 ap.  
Blogger Tulta syöksevä lintu kirjoitti...

Minusta sama pätee koko maahan pohjoisen maaseudun hirsirakennuksia ja toistaiseksi purkamatonta mietoa jugendia lukuunottamatta. Yritän tähyillä pääkaupungin keskustan suuntaan paikantaakseni kaupungin ylle kohoavan mustan tornin, josta kaikuu pirullinen suuruudenhullu nauru.

2:26 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu