sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

That flaming star over my shoulder

Alempana kerroin tapahtuneesta väärinkäsityksestä. Sitä selvitellessä kävi ilmi, että itse asiassa kyse oli puhtaasti omasta tolloudestani eikä oikeastaan niinkään mistään väärinkäsityksestä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Asia itsessään on suuri vain sille hyvin pienelle joukolle, jota se koskee, ja ulkopuolisen tarkkailijan mielestä epäilemättä lähinnä banaali insidentti, mutta en siltikään aio valaista teitä detaljeilla.

Tämä kaikki on kuitenkin vain introa. Tapahtuneen innoittamana (huono sana tähän) olen viettänyt muutaman hyvin mietteliään päivän saamatta sen suurempaa valmista aikaan. Huomaan elämäni tarvitsevan muutosta, mutta mitä?

Siinäpä kysymys.

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joku ystävä voisi tietää, mitä sä olet aina halunnut tehdä.

8:41 ip.  
Blogger Dr. Doctor kirjoitti...

Tämä on hyvin hämmentävä blogi, miksi tämä on minun suosikeissani ?

Itse asiasta;
Sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotain asialle.

8:44 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Hämmentävä?

Koska mulla on nyt tää itsetuntemusprojekti, tahtoisitko avata vähän? Olen omasta mielestäni aika koherentti ja selkeä, mutta kirjoittaja itse on aina väärässä, jos lukija on eri mieltä.

10:39 ip.  
Blogger IDA kirjoitti...

Minuakin hämmentää lukijana tämä juttu. Siis se, että on jotain mistä ei tiedä mitään, eikä varmaan pitäisikään tietää, mutta silti siitä tuli luettua.

En nyt väitä, että yöunet menisi ;) mutta silti. Toivotaan, että homma tulee kuntoon.

3:38 ip.  
Blogger Mikko Lahti kirjoitti...

Kaipaat Junakohtaus hyvää elämänmuutosta?

Tässäpä eräs sellainen;veret seisauttava tositapaus Kaukasukselta.Eikä pätkääkään kyläpolitiikkojen mainostamaa veret seisauttavaa vaalivoittoa.

“Jouduin vankilaan huumerikosten tähden. Olin väsynyt elämääni ja sukujen välisiin ristiriitoihin. Halusin oikeutta ja päätin antaa itseni veriuhriksi. Siksi leikkasin sellissä molemmat ranteeni auki.

Kun horroksessa odotin kuolemaa, niin katon läpi tuli valkopukuinen mies, joka pani lävistetyt kätensä päälleni. Hänen silmänsä olivat kuin tulenliekit ja hän sanoi: ”Älä pelkää, minä olen ensimmäinen ja viimeinen ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.” Verenvuoto tyrehtyi heti. Kolmen päivän kuluttu pääsin tyrmästä ja ymmärsin että Jumala oli puhunut minulle.

Näin kertoi Jeesus-ilmestyksestään ja ihmepelastuksestaan, uskoon tullut n. 30-vuotias tshetsheenimies, entinen muslimi. Kuuntelin miehen kertomusta Kaukasuksella, Pohjois-Ossetiassa, Vladikavkazin kaupungissa. Tshetshenian pääkaupunki Groznyi on sieltä n. 100 km:n päässä linnuntietä mitattuna.

Suomalais-venäläinen evankeliointiryhmämme vieraili siellä 6.11-14.11.2000 paikallisen helluntaiseurakunnan kutsumana.

Merkillistä on tuo elävän Jumalan puhe!! Kun Suomessa etsitään tietä toivoon ja turvallisuuteen esim. EU:n kovasta ytimestä ja kuolevan ihmisen katoavasta maailmasta, niin mm. köyhä muslimi löytää sen Jumalan ilmestymisestä.

Sillä tänään elävästä Jeesuksesta saarnaava entinen muslimi, todistaa Herrastaan avun saaneen orjatyttö Haagarin tavoin: ”Sinä olet ilmestyksen Jumala!” ks. 1Moos. 16:13.

4:03 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jollain tavalla on tavattoman viehättävää, että jaksat saarnata täällä. Yleisö ei ehkä ole kiitollisimmasta päästä, mutta blogin isäntänä iloitsen nähdessäni tämän paikkana, jossa jokainen saa esittää asiansa ja kaikkia kohdellaan kunnioituksella, joka ihmiselle kuuluu.

Mitä pelastuskertomuksiin jne. tulee, suosittelen kaikille ja luonnollisesti myös sinulle perehtymistä siihen, mitä Saastaisen huoneen toimituskunta herätyskristillisyydestä kertoo. Helpoimmin löytää perille linkkipalkistani kohdasta Siukkista sullekin.

4:16 ip.  
Blogger Mikko Lahti kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Siukkista sinullekin J. (hymyä)

Kävin katsomassa ja kommentoin. Herramme antoi meille syntisäkeille hyvän ilmoituksen ,eikö totta?

12:20 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Itse asiassa olen Mikko kanssasi samaa mieltä siitä, että Herramme antoi meille syntisäkeille hyvän ilmoituksen. Luultavasti vain olemme radikaalisti eri mieltä ilmoituksen sisällöstä.

Niin tai näin, joka päivä armo on uusi ja muuten ei tulisi mistään mitään.

1:15 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu