tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Kiihotu, kansa, kiihotu

Luodaan skenaario:

Suomeen suuntautuva muuttoliike koostuu enimmäkseen ihmisistä, jotka päätyvät elätettäväksi joutoväeksi. Heidi Hautala et al. saavat tahtonsa läpi ja tätä muuttoliikettä kiihdytetään erityisillä rekrytointipisteillä, jotta maahan saadaan tulijoita noin 50 000 vuodessa. Oletetaan, että Suomen kansantalouden kiivain historiallinen kasvu on jo ohi ja jatkossa tulemme näkemään kenties 2% vuosittaisen kasvun.

Kysymys: mitä tapahtuu, kun joutoväen määrän kasvu ylittää BKT:n kasvun?

9 kommenttia:

Blogger IDA kirjoitti...

Se mitä tuosta on aina on sanottu seuraavan: Kiihottuminen.

Pahimmassa tapauksessa se on menoa sitten. Itse en taloudesta ymmärrä mitään, mutta esimerkiksi Ranskan tilanne vaikuttaa todella pahalta nyt. Jos ne joutuvat radikaalisti leikkaamaan sosiaalisia tulonsiirtoja, niin kiihottuneita alueita on jo valmiiksi lähes anarkian tilassa.

1:27 ip.  
Blogger Lupus kirjoitti...

On kiva kiihottaa! Minäkin aloitin.
(I will not submit)

3:59 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täältä vois lähettää 'joutoväkeä' samaa tahtia muualle. Minut vaikka ensimmäisenä!

"Suomessa asuu vakinaisesti noin 120 000 ulkomaalaista. Suurin osa heistä on tullut alun perin Suomeen perhesiteiden, työnteon tai opiskelun perusteella. Suomeen on tullut myös paljon sukujuuriltaan suomalaisia paluumuuttajia."

(Lähde: Sisäasiainministeriö.)

5:48 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

merry,

luitko sinä skenaarion määrittelyä ollenkaan?

7:12 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä sitä pitää vaan toivoa että maailmanloppu tulee ennen kuin Eurabian uloste rysähtää kunnolla jättiläismäiseen vibraattoriin. Nyt jo tuntuu siltä että jos joskus menen lisääntymään niin toivon että pinpistä hyökkii pää edellä Lalli Tuomas Timonen koska en halua että Usva Timoselta leikataan väliliha auki.

p.s. Jättiläismäinen vibraattori tosin taitaa olla jo tyystin kielletty, joku bööna voisi vaikka saada sillä emätinorgasmin.

1:45 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Merry on vain nainen. Siltä menee aivot oikosulkuun heti, kun päässä muodostuu ajatuksen itukin mustista maahanmuuttajamiehistä. Banaanit pyörivät päässä... Koita siinä sitten funtsia loogisesti. :D

11:18 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

anospede,

ystävällisesti jatkossa pidättäydy huorittelemasta naisvieraitani.

Kommenttisi saa jäädä paikoilleen, koska olen erittäin kyllästynyt siihen, kun näiden asioiden tiimoilta väärennetään todellisuutta, jotta oma asia näyttäisi jalommalta kuin se on. Jatkossa anonyymi henkilöönkäyminen saa delenapin viuhumaan.

Merry, talon isäntänä esitän pahoitteluni.

12:18 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuota noin... Ottamatta muuten kantaa anon tai merryn viesteihin, kysyisin, missä kohdassa anon viestiä huoritellaan. Vai onko se poistettu?

7:02 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Viittaan tähän: päässä muodostuu ajatuksen itukin mustista maahanmuuttajamiehistä. Banaanit pyörivät päässä... .

Mielestäni tuossa on aika selkeästi sanottu miltä pohjalta puhujan mielestä Merryn ajatus nousee.

7:36 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu