tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Junis-sedän koulu AT-miehille, V

Arka mies ei saa kaunista naista, sanoo Herra, ja hyvin sanookin, eikä se mitään muutakaan naista saa.

Sisäistä tämäkin: parempi on mokata kuin jättää mokaamatta.

10 kommenttia:

Blogger Kami kirjoitti...

Ei ole mitään järkeä mokata tietoisesti. Se ei tee muuta kuin lisää vitutusta. On totta että arkaillen ei saa mitään, mutta AT-miehen kannattanee pitäytyä varmoissa nakeissa.

Loppupeleissä reikä niillä on vähemmän kauniilla naisillakin. Ovat myös oman kokemukseni mukaan keskimäärin parempia sängyssä. Vai onko tämä "saaminen" nyt jotain muuta kuin seksiä?

Hauska piirre minkä olen naisissa huomannut on se että he eivät useinkaan tarkoita sitä mitä sanovat. Tai että epävarmuustekijä on aina olemassa. Parikin kertaa olen harrastanut yhden illan jutun naisen kanssa joka sanoi ettei harrasta yhden illan juttuja.

Eli toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eikä koskaan kannata kysyä mielipidettä tai ainakaan niin että kartoittaa omaa toimintaansa sen mielipiteen mukaan. Pää räjähtää siinä toiminnan ja puheen ristiriidassa.

10:11 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Ei kai tässä tietoista mokaamista haeta, vaan rohkeutta toimia oman pyrkynsä varassa.

Jos kyse olisi seksistä, sanamuoto olisi ollut "saa kauniilta naiselta", mutta asia asiana ei siitä ihan hirveästi muutu.

Mitä tulee naisten sanomisiin ja tekemisiin, annoit minulle juuri seuraavan oppijakson aiheen.

10:22 ap.  
Blogger Kami kirjoitti...

Pitää kyllä todeta että sanomisien ja tekemisien ristiriita on kaikissa ihmisissä vaihdellen yksilön ja ehkäpä hieman sukupuolenkin mukaan.

Perspektiivin ollessa tämä, miesten sanomisten ja tekemisten ristiriidat ovat merkityksettömiä.

Ja tosiaan, se homma muuttuu ihan toiseksi jos saaminen on jotain muuta, esim. parisuhde. Siinäkin kaunis nainen on pahimmillaan melko epäkäytännöllinen. Hän elää ihan omassa maailmassaan, mihin tavan ihminen, varsinkaan ATM ei yllä. Mitä tahansa liikaa saattaa kierouttaa maailmankuvan. Toisaalta hänet on saatettu rikkoa ihan totaalisesti henkisellä tasolla jolloin jäljellä on kovaksikeitetty miesvihainen riivinrauta, johon ihastuminen/ rakastuminen / luottaminen on suurin mahdollinen virhe.

12:39 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Joku minua terhakkaampi sanoi joskus, että naiset pitää panna kauniiksi.

Tähän sisältyy syvällinen viisaus, koska ensinnäkin tarpeekseen saava nainen on säteilevän kaunis, vaikka olisi kuinka ruma, ja toiseksi siinä miehen itsensäkin näkökyky muuttuu, tarkentuu sanon minä, vaikka joku ikävä puhuisi muusta, kun aikansa peuhaa jonkun kivan kanssa.

Tämä menee kuitenkin oppiaineen alan ulkopuolelle, koska AT-miehen vinkkelistä moinen totuus vain kasvattaa kaikinpuolista vitutusta.

12:45 ip.  
Blogger Apina katolla kirjoitti...

Kuin niin ei muka saa? Etkö muka vai tiedä yhtään kaunista naista, jolla olisi täyssurkimus mies?

11:09 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

apina,

tiedän, mutta en sellaisia joiden mies olisi arka. Niiden surkeus on aggressiivista laatua.

11:48 ip.  
Blogger Apina katolla kirjoitti...

Vaimonhakkaaja lasketaan minusta araksi.

11:55 ip.  
Anonymous Birdy kirjoitti...

Hähä, espanjalainen sananlasku sanoo "Ota mitä haluat - ja maksa siitä, sanoo Herra". :)

11:13 ap.  
Anonymous Birdy kirjoitti...

Ohoh, kommenttini ei sitten ollut ApinaKatolle -nimimerkille vaan tälle Junakohtauksen alkuperäiselle aforismille. Toim.huom.

11:14 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Apina,

että lyö pienempäänsä koska voi ja se on kivaa, ja samalla rikkoo vahvan sosiaalisen tabun, on raukkamaista, ilkeää ja inhottavaa, mutta se ei ole arkaa.

1:34 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu