maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Winds of Changes

Lienemme kaikki yhtä mieltä siitä, että vasta kirjoitus Hesarissa tekee mistään asiasta todellisen?

Aika pitkälle on edetty UTH-"tutkimuksesta". Hyvä niin.

Kommentteja?

4 kommenttia:

Blogger IDA kirjoitti...

"Lienemme kaikki yhtä mieltä siitä, että vasta kirjoitus Hesarissa tekee mistään asiasta todellisen?"

No emme liene.

"Aika pitkälle on edetty UTH-"tutkimuksesta". Hyvä niin.

Kommentteja?"

Hämärä muistikuva siitä tutkimuksen torppaamisesta. Minusta se oli esimerkki siitä mitä kansalaisjärjestöpolitikointi voi huonoimmillaan olla. En nimittäin millään usko, että esimerkiksi naisvoimisteluliiton jäsenet olisivat jotenkin olleet sen vetoomuksen takana.

2:31 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Niin joo ei, UTH eli Usko, Toivo, Hakkaus on toinen lappu ja vanhempi. Se on se, jossa todistetaan tieteellisesti että kaikki naiset saavat koko ajan daijuunsa himassa, koska kaikki miehet on sikoja.

Tähän merkittävään tulokseen on päästy mm. venyttämällä väkivallan käsitettä niin, että sen piiriin kuuluu ymmärtääkseni suurin piirtein jo naiselle vastaan sanominen.

8:59 ap.  
Blogger Dr. Doctor kirjoitti...

Pääseekö mies Espoon Turvakotiin?

– Meillä Espoossa ei ole paikkoja miehille. Meillä on paljon eri kulttuureista tulleita naisia, maahanmuuttajia. Jos täällä olisi miehiä, nämä naiset eivät voisi olla luonnollisesti, Espoosta
vastataan.

Lähde paikallislehti Länsiväylä.
http://194.188.93.116/cgi-bin/mediaweb12#

Tärkeintä on että voi olla luonnollisesti !

9:10 ap.  
Blogger Russ kirjoitti...

Itse asiassa naisunioniliiton järjestämässä feministisessä itsepuolustuksessa "halventavat ilmaukset" lasketaan väkivallaksi, ihan siinä missä kasvojen uudelleenmuotoilu nyrkeillä.

Meidän tulkintamme väkivallasta on laaja. Siihen sisältyy kaikki psyykkisestä väkivallasta kuten halventavista huomautuksista aina seksuaaliseen häirintään ja raiskaukseen asti. Pyrimme oppimaan näkemään mahdollisuuksia uhkaavien tilanteiden hallitsemiseksi, mutta myös parantamaan naisten hyvinvointia painottamalla myönteisiä asioita naisten arjessa.

8:56 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu