tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Nelosella parhaillaan

Joukko viisikymppisiä turreja tulee Texasista Pietariin etsimään itselleen emäntää kymmenen päivän reissulla, joka bungaa 4000 dollaria, ja toimisto lupaa, että joka toinen löytää nuoren ja hehkeän muijan.

Siis Pietariin, maailman kaikista kaupungeista. Vokottelemaan Pietarin pimuja, maailman kaikista pimuista.

Joku on nyt kusettanut jotakuta aika ankarasti.

7 kommenttia:

Blogger Ilkka kirjoitti...

Mites, kun en ole itse koskaan Pietarissa käynyt, mikä juuri niissä Pietarin naisissa on sellaista että ei_ole_hyvä_idea sun mielestäsi tuo eukonmetsästys sieltä?

9:19 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

On se hyvä idea jos olet siellä töissä tai opiskelemassa ja sinulla on oikea sosiaalinen elämä. Sittenkin se on työläs ja kivinen tie, koska pahemmin kiukuttelevia prinsessoita ei liene maailmassa muualla.

Poikain konstilla tasan vain pääsee rahoistaan ja saa pahan mielen. Erityisen tollo on ajatus, että Pietarista joku olisi innolla lähdössä johonkin Texasin pikkukaupunkiin, jossa ei ole edes balettia.

11:28 ap.  
Blogger Arawn kirjoitti...

Kyllä Pietarissa on paljon ihan vaatimattomia ja mukaviakin naisia. Mutta tiedä siitä sitten, millä todennäköisyydellä ne hakevat seuraa tuolla konstilla.

7:29 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Jees, som sagt jos siellä asuu ja tekee töitä tai opiskelee, että oikeasti tapaa ihmisiä ja tutustuu niihin, mikä ettei. Ei kai se sitten pitkän päälle sen kummempaa ole sieltäkään rouvaa hakea itselleen, mutta tosiaan tommonen konsti että tulee jenkki perämetsiltä kymmeneksi päiväksi ja kotiin pitäisi muka lähteä itseä puolta nuorempi pimu kainalossa niin hardly.

8:57 ip.  
Anonymous Adelphi kirjoitti...

[i]Erityisen tollo on ajatus, että Pietarista joku olisi innolla lähdössä johonkin Texasin pikkukaupunkiin, jossa ei ole edes balettia.[/i]

Itse tunnen kyllä joitakin naisia, jotka ovat lähteneet Pietarista miehen matkassa johonkin Suomen pikkukaupunkiin, jossa ei ole edes balettia. Prioriteettinsa kullakin.

Suomea nyt ei toki kuitenkaan käy vertaaminen Texasiin.

3:27 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kyllähän maailmaan mahtuu. Varmasti Pietaristakin voi löytää oikein ehtoisan emännän ja saada sen muuttamaan päiviensä valoksi minne lie takahikiälle. Arawn ehkä tiivisti tämän parhaiten tässä ketjussa eli että semmoiset tatjaanat nyt vain tuskin hakevat siippaa tuommoisista kuvioista.

8:54 ip.  
Blogger Mane kirjoitti...

Pietarihan on yksi maailman kauniimmista kaupungeista. Eikä sikäläisissä naisissakaan ulkonäön suhteen ole mitään valittamista.

2:09 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu