tiistaina, heinäkuuta 12, 2005

Pum, sanoo pommi

Pommittivat sitten Lontoon.

Jotain on nyt mennyt pahasti pieleen.

Tällaista ei voi sietää.

Nämä siat ja koirat ovat tulleet meille asumaan, koska olemme hyvää hyvyyttämme antaneet, ja näin ne vastaavat. Hartain toiveeni on, että Ison-Brittilän muslimit ryhtyisivät kiireen vilkkaa pistämään omiansa kuriin.

Toinenkin vaihtoehto on.

Jos nämä perkeleet tahtovat sotaa, saakoot sodan. En hyväksy sitä, että kaupunkejamme pommitetaan. Mieluummin näen Mekan tiilimurskana. Jos valittava on, itkekööt lapsiaan niiden, ei meidän äidit.

10 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toki, sehän on nimenomaan vain ja ainoastaan muslimien asia pistää heidän terroristinsa kuriin. Ja sellainen sotahan vasta mukava juttu olisikin. Hohhoijaa.

12:11 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Tokipa toki.

Kuten sanoin, en välttämättä pistä vastaan jos länsimaat laittavat muslimiterroristit kuriin. Eikä siinä ole mitään mukavaa kenellekään ja esitä sinä siinä näppärää jos tahdot.

Vai mitä vaihtoehtoja itse näet?

12:14 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Totta, nehän ovat kaikki terroristeja siellä, mutta vaikkeivät olisikaan, jokainen siellä asuva tai sieltä kotoisin oleva on vastuussa muiden teoista. Se jos mikä on oikeudenmukaista.

2:00 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Otetaan hitaammin ja uudemman kerran: näetkö jotain vaihtoehtoja?

5:04 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tietyt länsimaat ovat jo hyvän aikaa parhaansa mukaan laittaneet ääri-islamilaisia terroristeja kuriin sotimalla. Laihat tulokset ovat kaikkien nähtävillä. En usko, että pieninä marginaaliryhminä piileskeleviä terroristeja saadaan ikinä tuhottua raa'alla voimalla. He pystyvät lymyilemään vuoristossa ja suurissa kaupungeissa niin siellä kuin täälläkin. Ja niin kauan kuin vihamieliset länsimaat heitä jahtaavat, tulee varmasti uusia lisää poistuvien tilalle.

Aggressiivinen vastareaktio ja pelon sanelemat "turvatoimet" ovat juuri sitä, mihin terroristit tähtäävät. En usko, että terrorismia saadaan kitkettyä muuten kuin määrätietoisella ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä kristittyjen ja muslimimaiden välillä, tähdäten kummankin osapuolen asennemuutokseen tulevien sukupolvien aikana. Jos monissa islamilaisissa maissa vallitsee riittävän länsivastainen ilmapiiri, tulevat terroristit aina saamaan väkeä riveihinsä. Sitä asiaa ei sota ainakaan paranna.

12:32 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mä koitan kerran vielä: mitä sä ajattelit tehdä terrorismille nyt?

Ei joskus tulevien sukupolvien aikana, nyt.

Minustakin olisi eri fantsua jos tästä selvittäisiin ilman enempää verenvuodatusta, mutta miltä itsestäsi näyttää, kuinka tulee käymään?

12:47 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En usko että terrori-iskujen välittömästi aiheuttamaa verenvuodatusta voidaan välttää. Iskujen tekijät ja selvästi heihin sidoksissa olevat ryhmät pitää mahdollisuuksien mukaan jäljittää kansainvälisin viranomaiskeinoin.

Eli mielestäni juuri nyt pitää pyrkiä estämään tulevat iskut nykyisin keinoin. Ja kyllä, ottaa turpaan niistä iskuista, jotka kaikesta huolimatta pääsevät tapahtumaan. Vaikka sellainen sattuisi itseni tai lähimmäisteni kohdalle.

Miltä sinusta näyttää maailman tulevaisuus, jos Mekasta tehdään tiilimurskaa?

2:56 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Sanotaan näin.

Minusta näyttää siltä, että radikaali-islamistit pyrkivät kaikin keinoin kärjistämään konfliktia entisestään ja viimeisimpien Lontoon-uutisten valossa ovat siinä onnistumassa.

Epäilemättä pahin kauhukuva tällä hetkellä olisi Euroopan suurten muslimidiasporien radikalisoituminen, minkä suhteen en osaa arvioida onko se jo alkanut vai onko toistaiseksi kyseessä vain yksittäisten puupäiden kohellus.

Näin ollen: jos sitä sakkia ei jollain keinolla saada kuriin, en oikein keksi mitään muuta tapaa päästä konfliktista ulos kuin täyden rähinän tai käsien nostamisen pystyyn. En kannata jälkimmäistä.

Mekan pommittaminen tiilimurskaksi nyt oli vähän kärjistettyä retoriikkaa, mutta tällä hetkellä ei näytä mahdottomalta että sekin päivä vielä nähdään. Jos niin käy, maailman tulevaisuus saattaa suhteellisen lyhyellä (noin 100 vuotta) aikavälillä näyttää itse asiassa aika hyvältä, olkoonkin että yököttää ajatella inhimillistä hintaa joka siitä jouduttaisiin molemmin ja kaikin puolin maksamaan.

Siksi palaan alkuperäiseen teesiini: Euroopan muslimidiasporien pitäisi pistää omansa kuriin ja kiireen vilkkaa. Muuten eskalaatiota ei pidättele mikään, sillä brittikään ei ole tunnettu lempeydestään eikä kuningattaren naamaa läpsitä tosta vaan.

3:17 ip.  
Anonymous Windy kirjoitti...

Eli muslimit saa kaikki laittaa samaan nippuun, mutta helsinkiläisiä ei? (huono vitsi, myönnän)

Nää tyypithän oli ilmeisesti Britannian kansalaisia, eli omaa naamaansahan ne siinä tavallaan läpsivät, käsittämätöntä kyllä. Mutta ei kai siinä sitten mihinkään vinkuintiaan hyökkäys enää välttämättä auta.

12:26 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

En minä ole laittamassa kaikkia muslimeita samaan nippuun. Olen sitä mieltä, että kunniallisten muslimien pitäisi laittaa paskasakkinsa ruotuun.

7:32 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu