tiistaina, syyskuuta 13, 2005

Kaikki kaasuttamaan, hopi hopi

Koska Frank Höglund alempana vähintään sisäplisiittisesti ilmoitti minun olevan kaamea kaasuttajanazi, pistänkin lisää höökaa pönttöön.

Olkaa hyvät.

Niitä on kaikkialla! Missään ei ole turvassa! Vihreä nazzi! Aarghh!

7 kommenttia:

Blogger tommi kirjoitti...

Minä tykkään syödä McDonaldsissa. Tunnen siellä olevani harmoniassa mahdollisimman suuren ihmisjoukon kanssa. McDonaldsin vastustaminen tuntuu kiukuttelulta ja väkisin väännetyltä ihmisten halveksunnalta.

Samoja apinoitahan he, eivätkä oikeat eli tärkeät ongelmat ole ihmisten välisiä vaan ihmisten ja luonnon eli objektiivisen todellisuuden välisiä. Tämä ehkä enemmän kommenttina linkitettyyn juttuun, josta puuttui k-loota.

1:41 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Meillä lienee ns. aito erimielisyys.

Minusta on kliffaa, kun ihmisissä on aitoja eroja. Kulttuurista toiseen käsitykset mm. miesten ja naisten suhteista, oikeudenmukaisista rangaistuksista, yksilön ja kollektiivin suhteista, antamisen ja saamisen oikeasta tasapainosta, kuolemanjälkeisestä elämästä tai elämättömyydestä, sielun pelastuksen edellytyksistä ynnä muusta ynnä muusta vaihtelevat ja se on hyvä se.

Ei sitä pidä mennä sotkemaan tasaiseksi massaksi. Nykymuotoinen monikulttuurisuus muistuttaa sitä kun poikana sai koko paketin muovailuvahaa: jossain vaiheessa keksi tehdä väreistä sekoitusta ja hetken, vain hetken, vaha oli ihastuttavan kirjavan kiehtovaa, mutta pian siitä tuli yököttävää epämääräisen tummanharmaata tököttiä.

Mäkkäriä en kyllä vastusta. En vain pidä niistä sapuskoista, mutta nakkikioski mikä nakkikioski. On tässä tärkeämpääkin vastustettavaa ja kannatettavaa myös.

1:53 ip.  
Blogger Mikko kirjoitti...

Meitsuli on samaa mieltä: Mäkin ruoka on pääsääntöisesti makuuni liian kuivakkaa. Tykkään enemmän jopa Hesen mätöistä, joita on niiden mujupitoisuuden vuoksi mahdotonta syödä siististi. Toisaalta, taloudellisuus ratkaisee usein. Jos Mäkkipäkki tarjoaa jotakin halvalla ja satun olemaan nälkäisenä lähettyvillä, niin kyllä putoaa.

Tommin kanssa olen pitkään ollut samaa mieltä siitä että sinänsä syömäkelpoisen aineksen syömättä jättäminen vain siksi ettei maku ole siihen tottunut on rumaa. Lisäisin tähän tosin vielä täsmennyksen: varsinkin jos se on edullista ja/tai pitkään säilyvää (tämä on yllättävän tärkeää, sillä ruokaa menee usein hukkaan ihan vaan sen takia että haju- tai makuaisti osoittaa, että sen syömisestä seuraa hyvällä todennäköisyydellä sairastuminen ts. helposti pilaantuvan ruuan syöjän pitäisi osata sitten mitoittaa hankintansa ainakin paremmin kuin minun) ja/tai ruoka on helposti saatavissa (erittäin tärkeää). Jos nämä kriteerit täyttyvät, on ko. ruuan syömättä jättäminen ns. makusyistä mielestäni vähintään sakkotuomion arvoinen rikkomus Kiltteyttä Ja Kaunista Käytöstä kohtaan.

P.S. Meitsi muuten luulee, että noiden teidän luokan pimujen tissit ei kaikki välttämättä oo ihan aitoja, vaikka hienoilta näyttävätkin. Ihan vaan, jos et oo huomannu.

3:30 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Aitoja ja aitoja. Kaikesta se kateellisuus pistää nillittämään. Mä saan joka päivä hengata pimujen kanssa ja sä et. Lällällää.

3:34 ip.  
Blogger Mikko kirjoitti...

Miiistääs sinä tiedät KUINKA PALJON pimuja meillä täällä on? Kuule ihan vasta viime viikollakin yks pimu TULI KYSYMÄÄN multa että ehdinkö taas tehdä kaikki sen työt kun Äh, kyllä sä kai sittenki tiedät.

But I still have my stapler...

4:10 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Siellä ei MILLÄÄN voi olla niin paljon pimuja kuin HY:n keskustakampuksella. Ei MILLÄÄN. Arvaa kuluuko mobilatia kun on niska kipeänä kun ei tiedä minne kaikkialle katsoisi.

6:53 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en jaksanut horinaa lukemaan loppuun, mutta eräässä kanta baarissani, ns ulkomaanpelle, opiskelija, joka aina sönkkää englantia, ei kuule onnistu minulle. vittu kun itse asuin ulkomailla, kyllä opettelin kielen, mutta jotkut vaan ovat niin luusereita, että eivät ymmärrä, onhan se niin kivaa, kun ei ymmärrä ympärillä kerrottuja vitsejä, pysty lukemaan paska lööppejä ymym

10:00 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu