tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Toinen tapaus

Kuten tiedätte, tai ette tiedä, seinähullulla oli alunperin ihan konkreettinen merkitys. Se tarkoitti ihmistä, jota jouduttiin pitämään kahleilla seinässä kiinni, koska muuten se olisi tehnyt vahinkoa itselleen ja muille.

Ulkoministeri Erkki Tuomioja on keksinyt sanoa seuraavaa: "Kysymys on siitä, että EU:n uskottavuudelle ja turvallisuudelle Turkin jäsenyys on ehdottomasti paras ratkaisu.".

Tässä pitänee vähitellen hakea sitä reserviläiskiväärin lupaa ja ryhtyä puuhaamaan Punavuoren vapaavaltiota, koska eihän tuollaisen heebon hallinnossa kerta kaikkiaan voi elää.

5 kommenttia:

Blogger Panu kirjoitti...

Minusta olet kyllä hiukkasen hakoteillä pitäessäsi Turkkia jonain kiihkomuslimivaltiona. Paikalliset pimut antavat kristityille miehille ja rakiakin juodaan niin että maksa vinkuu. Maa on enemmänkin kiihkosekulaarien, fasistoidien kasarmimilitaristien terrorisoima.

Mutta joo, en minäkään kyllä ymmärrä eräiden hinkua saada Turkki mukaan. En kyllä toisaalta usko sitä, että Turkin jäsenyys tulisi ajankohtaiseksi lähimmän kolmenkymmenen vuoden sisällä. Sitä vastoin uskon kyllä, että jos ne ressukat tosissaan luulevat pääsevänsä jäseniksi ja yrittävät panna sitä silmälläpitäen yhteiskuntaansa kondikseen, niin se on ihan hyvä juttu.

10:01 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kuka sanoo, että mä pidän Turkkia kiihkomuslimivaltiona?

Mä pidän sitä kukkoilevana entisenä suurvaltana (joita ei todellakaan kaivata Unioniin enää yhtään lisää), jonka hallinto on mätä ja ihmisoikeuskäsityksestä ei kannata edes puhua. Lisäksi mä pidän sitä sillanpäänä Keski-Aasian verikostovuoristoihin, minne kenelläkään ei pitäisi olla mitään asiaa ja lisäksi-lisäksi mä tykkään, että kun se ei ole eurooppalainen maa, sen paikka ei ole eurooppalaisessa kerhossa. Perustakoon oman verikostomiesten unionin, siinä sitä samaa sakkia on bauttiarallaa Himalajalle asti vuoristot väärällään.

6:59 ap.  
Blogger Panu kirjoitti...

Mä pidän sitä kukkoilevana entisenä suurvaltana (joita ei todellakaan kaivata Unioniin enää yhtään lisää), jonka hallinto on mätä ja ihmisoikeuskäsityksestä ei kannata edes puhua.

No tämä on kaikki totta. Mutta kuten sanottu, minä veikkaisin että Turkki voi ihmistyä, jos ne vuosikymmeniä jaksavat EU-jäsenyyden toivossa parantaa olojaan. Siinä tilanteessa on kait diplomaattisista syistä pieni pakko näytellä, että halutaan ne ihan oikeasti jäseniksi, jotta ne eivät huomaisi, että niitä kusetetaan.

11:07 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Ei niitä kuseteta. Brysselin kahjot puuhaa suurvaltaa ja meidän nilkit painaa perässä. Ja Bushin pikku puudeli wuff-wuff-Blair tekee mitä käsketään.

11:25 ap.  
Blogger Panu kirjoitti...

Suurvaltaa? Panee nyt vähän jäitä hattuun. Mä olen joutunut joskus kääntämään EU-papereita aika paljonkin. Se antoi ihan toisen näkökulman siihen, mitä EU:ssa tapahtuu. Ja mä en siltä pohjalta usko näihin EU:sta kerrottaviin kauhujuttuihin. Koko touhu on asiallisempaa ja paljon vähemmän dramaattista kuin äkkinäinen luulisi. Siitä voidaan olla monta mieltä, tarvitaanko koko lafkaa. Mutta suurvalta, ei ei ei.

12:34 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu