keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Via Panu

1) Kuinka kauan olet lukenut Junakohtausta?
2) Miksi aloit lukea sitä?
3) Miksi luet sitä yhä?
4) Mikä siinä on parasta?
5) Mikä siinä on huonointa?
6) Sanoiko Pii Poo Hii Hoo?? Miksi?
7) Ovatko jutut yleensä liian pitkiä, sopivan pitkiä vai liian lyhyitä?
8) Mitä aiheita käsitteleviä juttuja luet mieluiten?
9) Mitä aiheita käsittelevät jutut kiinnostavat vähiten?
10) Päivitetäänkö sitä kyllin usein?
11) Mitä haluaisit vastedes lukea Junakohtauksesta?

Jatkakaa.

Edit: mähän otin tän listan Panulta suoraan ja kuutosena oli, että oletko tähän koukussa. Ihan älytön kysymys, kuka kumma muka Junakohtaukseen olisi koukussa. Alkoi hävettää.

4 kommenttia:

Blogger Lord Boredom kirjoitti...

1) En oikeastaan muista. Olisin arvellut vuotta, mutta pikainen tarkastus paljasti, ettei JK ole vielä niin vanha. Varmaankin jostain alkuajoista lähtien, joskin hieman satunnaisesti.

2) Nimi "Junakohtaus" antoi odottaa, että jotain kivaa juna-aiheista tekstiä on tiedossa!

3) Luen aika satunnaisesti, joten kai syy seuraamiseen on siinä, että odottelen joitain mielenkiintoisia aiheita (tästä lisää kohdassa 5)

4) Kokonaisuus pysyy hallinnassa, kieli on yleensäottaen varsin luettavaa.

5) Käsittelemät aiheet eivät yleensä kiinnosta minua; Kirjoita politiikasta, niin minun ajatukseni lähtevät harhailemaan jonnekin muualle. Ehkä sen myös voisi laskea, että joskus tuntuu, että Junakohtauksella ei ole selkeästi rajattuja kiinnostuksenaiheita - tämä tosin on toisaalta myös hyvä puoli, mitäpä sitä turhaan rajoittamaankaan.

6) En.

7) Liian pitkiä ne eivät ainakaan ole, joskus liian lyhyitä (minusta tuntuu, että sinulla olisi enemmänkin sanottavaa, kuin mitä kirjoitat).

8) En osaa rajata käsiteltyjä aiheita kovinkaan tarkasti, paitsi hyvin laajoihin ja epämääräisiin kategorioihin. Kiinnostavia juttuja. Kiinnostavuus joudutaan punnitsemaan merkintäkohtaisesti.

9) Testitulokset, kryptiset ja humoristiset "taidemerkinnät", joista ei saa oikein mitään irti.

10) Pikemminkin liian harvoin? Tai kyllähän noita päivityksiä on sadellut, mutta joskus jää sellainen fiilis, kuin Junakohtaus uinuisi.

11) Kiinnostavia juttuja :-D (tässä vastauksessa sama ongelma, kuin tuossa 8)-kohdassa; En oikein osaa nimetä mitään erityistä).

7:08 ip.  
Blogger Helen kirjoitti...

Ok:
1) jostain huhtikuusta
2) nimi kiinnitti huomioni blogilistalla
3) jaa-aa, tavaksi on tullut
4) lyhyet ja ytimekkäät postaukset
5) eos
6) no en ole koukussa
7) sopivan lyhyitä
8) opintoja, työelämää, ihmissuhteita
9) ehkä politiikkaa, omat poliittiset kiinnostuksenkohteeni tuntuvat olevan vähän toisaalla
10) päivitä useammin vaan
11) ks. 8

12:04 ap.  
Anonymous Kaijankaima kirjoitti...

1) Suunnilleen alusta asti.

2) Tunnen tyypin.

3) Huomasin etten tuntenutkaan tyyppia niin hyvin kuin luulin ja halusin paasta syvemmalle kirjoittajan sielunmaisemaan.

4) Nokkeluus, nasevuus, sujuva suomen kieli.

5) Jotkut mielipiteet ovat niiiin kaukana omistani, etta valilla on melkein tuskallista uskoa, etta oma rakas kaverini ajattelisi joistain asioista niin, no, pain mantya.

6) Pii Poolla oli arravika ja abrakadabra oli liian vaikea lausua. Juu, luen vakituisesti ja kaiken eli lienen koukussa.

7) Sopivan mittaisia. Valilla liian lyhyita, tulee kikkailun fiilis.

8) Parisuhdetta, tietysti. :-)

9) Pyssyja, tietysti. :-)

10) Ei ihan. Paivita useammin, kiitos!

11) Saako esittaa toivomuksia? Mun haaveissani Junakohtaukselle valkenisi, etta naiset ja miehet eivat todellakaan ole edelleenkaan tasa-arvoisia edes suloisessa Suomessa, eika Turkin EU-jasenyys ole NIIN suuri peikko, etta siita tarvitsisi koko ajan jauhaa. No joo, tiedanhan mina mita tarkoitat: kirjoita lisaa parisuhteista ja opiskelun ihmeellisyydesta vanhalla ialla, kiitos! :-P

3:07 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

No, tota.

Jos tota jotenkin lähtee purkamaan, niin helpoin pää on se tasa-arvo. En minä väitä, että miehet ja naiset olisivat Suomessa tasa-arvoisia, mutta väitän että tasa-arvoisen yhteiskunnan sijaan olemme saaneet yhteiskunnan, jossa rakenteellista sortoa kohdistuu sekä miehiin että naisiin. Koen, että naisasiaa puhuvat muut riittävällä intensiteetillä, joten keskityn omemmaksi kokemaani tonttiin.

Mitä Turkin EU-jäsenyyteen tulee, siitä jos mistä tarvitsee jauhaa. Olen ilomielin valmis luovuttamaan sanan kenelle tahansa, jota asia kiinnostaa, mutta kun se ei näy ketään kiinnostavan. Muitakin huolia maailmassa on, tietysti, mutta minä näen Unionin tuhon sillä tiellä.

Keski-Aasia on kaiken todennäkäisyyden mukaan se maailmankolkka, josta seuraava maailmansota alkaa, jos on alkaakseen, ja sinne kaikista mahdollisista tienoista nää pellet tahtoo meidät koko konkkaronkan viedä.

Oletan, että muu politiikka on tätä maahanmuutto-osastoa? Niistä jutuistahan me olemme eri mieltä ja tämähän tiedetään. Itse yritän näyttää, että on olemassa muutakin ja asiallisempaa maahanmuutto- ja monikulttuurikriittisyyttä kuin kiiltäväkaljuinen neonatseilu, mutta onnistumisen arviointi jää tietysti lukijoille.

Opiskelun ihmeellisyydestä lupaan kirjoittaa lisää. Sitä kamaa meinaan riittää ja vaikka opiskelen rivakkaa tahtia, kokonainen korkeakoulututkinto on joka tapauksessa julmetun iso työ. Ei pelkoa että aiheet loppuisivat.

3:35 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu