tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Gaalailta

Vuoden Kultainen Kikkeli -palkinto myönnetään nimimerkki Mikolle postauksestaan "Rakkaudella kissalle".

Postauksessaan nimimerkki luotaa syväluotaavasti aikamme tuntoja säästämättä itseään. Kipeän tarkasti postaus kuvaa aikamme eksistentiaalista kriisiä ja postmodernin ihmisen transitiota ihan vain pihalla olevaan yksilöksi.

Palkinnon voi noutaa tuolta.

----------------

Ja siltä varalta että joku ei tajunnut: se on ihan oikeasti parasta läppää mitä aikoihin on tullut vastaan.

2 kommenttia:

Blogger Mikko kirjoitti...

Oletan, että vaikken päässytkään tärkeiden virkatehtävieni vuoksi itse gaalaan, minulle tarjotaan jossakin vaiheessa vaaleensininen Tuborgi?

Tuosta Kentin pläjäyksestä tuli mieleen viime kesän eräät kuvaukset Ruotsin puolella Tornionlaaksossa. Tulimme yöllä aika humalassa takaisin hotellille käytyämme uimassa Tornionjoessa elikkäs Väylässä. Vastassa pihalla oli nuorehko ruotsalaismies kaverinsa kanssa ja ilmeisesti nämä tukholmanserkut olivat jo kaukaa tunnistaneet suomipojan verkkareista ja Koffin mäyräkoirasta, sillä kun lähestyimme hotellirakennusta kaverit hokivat meille taukoamatta: "Ei oo pojat mittään hättää". Se oli ainoa lause, jonka he suomeksi osasivat ja koska keskikesällä humalassa Matarengissä on tapana olla solidaarisia kansojen kesken, se oli meistä kaikista valtavan hauskaa.

Enivei, hieno palkinto. Kiitos kuuluu minulle ja tuomaristolle.

12:06 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mä en tiennyt, että vaaleansinistä tuborgia on olemassakaan. Mutta kyllä se käy. Ilmoita kun tule etelään niin pistän kaljat.

5:37 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu