torstaina, marraskuuta 16, 2006

Kun on tarttunut airoon, ei auta kuin soutaa

Laskuri näyttää liikennettä yllättävältä suunnalta. Koska Yllättävällä suunnalla ei ole varsinaista kommenttiosastoa, joutunen hieman avaamaan keissiä täällä.

Asiahan nimittäin on niin, että minä ainakaan en tiedä kuin hra af Rungnaesin (joka yhtä hyvin on kuin ei ole todellinen tai trolli), joka ottaisi Käsikirjan jutut vakavasti. Muutenhan sille setille nauraa naurismaan aidatkin ja toisaalta bongatun tiedon mukaan Romeon suuri pimunkaatamisseminaarikin meni täysin (maltan, en malta, maltan, en malta, maltan, EN MALTA) käteen, kun osallistujia ilmoittautui vain neljä ja koko juttua ei sitten edes pidetty.

Niin että ei se nyt ihan noinkaan ole, mitä Tampereen suunnalla asiasta ajatellaan.

5 kommenttia:

Blogger Lord Boredom kirjoitti...

Onhan näitä outoja nimimerkkejä, jotka näyttävät vannovan mm. omassa blogissani pelimiesoppaan ja sen hengenheimolaisten nimeen. Luulen kuitenkin itsekin, ettei heistä yksikään ole todellinen hahmo, vaan trolleja (epäilen joskus, että jopa saman henkilön alter egoja).

Ja minun teki mieleni ottaa hieman itseeni Birdyn puheet "nettinörteistä", mutta yritän mielessäni korvata sen jollain muulla sanalla, joka viittaa niihin anonyymimöyhöttäjiin. Ja toisekseen, minusta näitä pelimiesoppaita ei kannata ihan täysin teilatakaan, vaan niistäkin voi saada irti jotain, jos vain osaa niitä tarpeeksi kriittisesti lukea. Jos pelimiesoppaan sanomasta otettaisiin vain se olennainen ("luota itseesi"), niin eihän sitä kukaan noteeraisi.

Mutta siis summa summarum, kuten sanoit, ei se nyt ihan noinkaan ole kuin B. tai Romeo kirjoittaa.

4:16 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kuten aiemmin kirjoitin, Käsikirjan possella on tosiaan pointtinsa ja se pointti on, että pitää karistaa pelko harteiltaan ja lakata olemasta muiden jatke.

Loppu tosin on tuubaa enkä jaksa uskoa, että Romeon opeilla kukaan pääsisi mihinkään (itse asiassa oletan Romeon varmistelevan omaa pesänsaantiaan luomalla itsestään pelimiesmyyttiä).

4:25 ip.  
Blogger Eräs Saara kirjoitti...

Tässä vaiheessa haluaisin sanoa tästä Romeosta kaksi sanaa:

En panis.

4:38 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Saara,

toi ei ikävä kyllä toimi. Se on vähän sama juttu kuin että kaappihomottelua vastaan ei voi puolustautua: Romeo tietää, että sä vaan esität hankalaa, vaikka oikeasti palat halusta päästä toiseksi niistä kahdesta naisesta, joiden kanssa Romeo pumppaa.

Sitä paitsi Romeollahan on tää ihan itsekeksitty killeri metodikin, millä se pistäisi salamana sultakin polvet veteläksi.

4:43 ip.  
Blogger Jazmanaut kirjoitti...

Niin tai sit sä oot lesbo :D

6:39 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu