lauantaina, elokuuta 18, 2007

Näettekö saman?

Kuka kehtaa tunnustaa katsovansa Cheatersia?

Minä katsoin sitä tiiviisti, kun se vielä tuli järkevällä ohjelmapaikalla. Tänään satun jostain syystä olemaan valveilla ja tuolla se taas pyörii.

Aikaa sitten havaitsin jonkinlaisen lainalaisuuden siinä, mitä kiinnijääneet pettäjät tekevät. Standarditapauksessa mies valehtelee kirkkain silmin, että mitään ei ole tapahtunut ja nainen ryhtyy rähjäämään sanoen, että sinä et koskaan ole kotona.

Aavistelen tässä jotain yleisempää lainalaisuutta. Miehet näköjään ovat oppineet kannaltaan fiksuimmaksi tavaksi kotiongelmien hoitamisen valehtelemalla, naiset ryhtymällä hyökkäykseen jonkin asiaan lainkaan liittymättömän tiimoilta.

8 kommenttia:

Anonymous annikki kirjoitti...

Minä katson myös (aina silloin, kun sattuu silmään, se on hyvää ja sairasta viihdettä), mutta enemmän kiinnitän huomiota siihen, miten juontaja erinäisin sanankääntein yrittää saada kohtaamisista mahdollisimman suuren hyödyn irti eli enemmän tunnetta ja meininkiä.

Erityisen tarkkaa työtä hän tekee siinä vaiheessa, kun pitää saada petetty haluamaan sitä konfrontaatiota pettäjän kanssa. Silloin mikään ylimakea sana ohjelman ja tuotantoryhmän tuesta tässä vaikeassa tilanteessa ei ole liikaa, ja mikäli "keskustelu" meinaa tyrehtyä, juontaja livauttaa väliin aina muutaman ovelan kysymyksen väliin kuin sytytysnestettä hiipuvaan grilliin.

Mikäli petetyn kiinnostus alkaa lopahtaa, juontaja lipevästi takaa lisätukea ja kertaa pettäjän tekosia, kunnes raivo pulpahtaa jälleen pintaan ja ohjelma jatkuu.

Jos taas pettäjä saa tarpeekseen hiillostuksesta, juontaja suikahtaa paikalle selittämään, että tahdomme vain keskustella, kerro vain ystävällisesti oma näkökantasi tähän ikävään asiaan.

Kriiseissään muhivat ihmiset ovat arvokasta tuotantomateriaalia ja heitä manipuloidaan viehkeästi ohjelmalle sopivaan suuntaan.

3:21 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Totta. Joey Greco on matalista matalin nilkki, mutta luojan kiitos voinee pitää selvänä, että yksikään nainen ei ryhdy mihinkään ammattikyttääjän kanssa.

12:26 ip.  
Anonymous Johannes kirjoitti...

junakohtaus: "Joey Greco on matalista matalin nilkki, mutta luojan kiitos voinee pitää selvänä, että yksikään nainen ei ryhdy mihinkään ammattikyttääjän kanssa."

Tuossa lienee koko ohjelman kuuluisin kohtaus jossa Greco saa hivenen näpeilleen...ei kun kylkeensä.

6:53 ip.  
Anonymous Riuku kirjoitti...

Todellakin katsoin silloin, kun se tuli sunnuntai-iltana! Krapulan iltaisin hiipivät pelkotilat sai tainnutettua sillä showlla mainiosti, kun näki, että jollain ainakin taatusti menee huonommin. Aina laskelmoitiin, että missä kohtaa tule investigation, confrontation ja conclusion :-D

Kaikkein paksuinta ohjelmassa on kuitenkin lopussa se mainos siitä visit nocheatersdate.com tai jotain -deittipalvelusta, josta "löydät varmasti uskollisia kumppaneita"!! Tuollainen deittisivu on vähän sama asia kuin sanoa kotibileisiin lähtevälle teinille, että älä sitten koske mihinkään alkoholipitoiseen.

11:21 ap.  
Blogger Kami kirjoitti...

Katselen myös silloin tällöin. Parhaat naurut irtosi eräästä ameriikan italialaisesta häiskästä joka oli niin la cosa nostraa olevinaan. Ei voi enää enempää stereotyyppi olla. Ihan kuin jostain leffasta.

4:59 ip.  
Anonymous Merry kirjoitti...

Jos naiset alkaa aina valittaa siitä, että mies ei ole koskaan kotona, niin emotionaalisella tasolla tuo liittyy mielestäni asiaan siten, että sanomalla "et ole koskaan kotona" nainen tarkoittaa "et huomioi koskaan minua". (Luultavasti nuo naiset ovat aina kotona, odottamassa miehensä kotiintuloa = huomiota.)

Mä en tosin ole k.o. ohjelmaa vilkaissut kuin ehkä pari kertaa. Se juontaja on uskomaton tapaus, vastenmielinen hyypiö.

5:21 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kyllä se aika löyhää on. Kunhan puhuvat. Sun vika, on jutun varsinainen sisältö, ja että sä ootkin sika kun pistit mut tekemään näin.

6:32 ip.  
Anonymous Merry kirjoitti...

Joo... toi on kyllä aika käsittämätön tapa yrittää ratkoa henkilökohtaisen elämänsä ongelmia – revitellä niitä TV:ssä. Ei taatusti ole kenenkään muun kuin henkilön itsensä 'vika' (eli valinta) jos sille tielle lähtee.

6:53 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu