maanantaina, elokuuta 13, 2007

Yle Teema parhaillaan

Joku vanha hippi selittää telkkarissa, että villinä vapaan rakkauden kesänä 1968 San Fransiscossa meno oli niin hurjaa, että jos illalla klubilla tavattiin joku mielenkiintoinen, sen kanssa lähdettiin yhtä matkaa kotiin ja oltiin hömp-hömp.

Jotenkin ei jaksa suomalaista järkyttää.

5 kommenttia:

Blogger Timo kirjoitti...

Mutta mehän olemme hippiajan lapsia... jopa allekirjoittanut, vaikka vanhempani eivät mitenkään ehtineet mukaan 60-lukulaisuuteen. Niinpä en mitenkään jaksa järkyttyä, mutta samalla on vaikea päästä eroon päähänpinttymästä, että viattomuus se vasta onkin kova juttu.

9:34 ip.  
Blogger Sedis kirjoitti...

Kyllä hömp-hömp järkyttää aina.

8:41 ap.  
Blogger Mikko Lahti kirjoitti...

Eikö J.todellinen Jimi Hendrixin tai Janis Joplinin seuraaja pyörinyt jossakin muualla kuin keskiluokan klubeissa?

Woodstockissahan ne olivat vapautta etsimässä ja seksitauteja hakemassa.Tai marihuanaa pöllyttelemässä naapurin nurmikolla tai lihan liekkiä julistamassa muualla Villin Lännen kaduilla ja kujilla.

Nykyään - kun meidän ja monen ex-hipin elämä on kuin sortumaisillaan oleva
talo New Orleansissa - niin huorintekemisen sijasta olisi autuaallisempaa muistaa vanhojen viisaiden iltarukous:- Herra,opeta meitä laskemaan päivämme oikein että saisimme viisaan sydämen.

11:47 ap.  
Blogger Zepander kirjoitti...

Määrittele hömp-hömp...

3:58 ip.  
Blogger Laura kirjoitti...

Kun nyt kommentoin tätä näin paljon jälkikäteen niin ainoa mikä järkyttäisi tuollaisessa tapahtumakulussa olisi, jos yhtäkkiä puskasta hyppäisi Joey Greco vaatimaan selitystä.

3:32 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu