perjantaina, huhtikuuta 01, 2005

Ei pätää, ei htnäää

Aina kun jaksan, mikä ei ole usein, seuraan erilaisten nazzepiirien sekoiluja suurella innolla. Kaikkein mukavinta on katsella vierestä, kun ryssä ja finski vääntävät verissäpäin (kuvaannollisesti, netissä) siitä, kumpi on enemmän saksalainen. Normaali argumentointi menee niin, että ryssä sanoo finskiä mongooliksi ja finski ilmoittaa ryssän olevan slaavi, mikä jo sanana johtuu sanasta "orja" (mutta ilmeisesti englanninkielen sanasta) ja näiden kohteliaisuuksien jälkeen alkaa raaka haistattelu ja lällätys, että mepäs ollaan germaaneja eikun mepäs ja äitis oli kun sua teki. Siinä voi jo todellakin sanoa poikain menevän paradigma edellä puuhun.

Vaan eipä siinä kaikki. Kehotan kaikkia tsiigaamaan mitä muuta jännää asian tiimoilla tapahtuu.

Sen luettuanne ymmärrätte taas vähän paremmin, miksi Turkissa bestsellerlista näyttää siltä, miltä näyttää.

Ja luonnollisesti muistatte taas vähän paremmin miksi Turkkia ei tule ottaa Unioniin.

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hauska linkki, mutta täytyy huomauttaa että siellä eivät kiistele ryssät ja suomalaiset vaan kurdit ja suomalaiset. Siinä on _hieman_ sävyeroa.

12:06 ap.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Ei, eivät siellä.

Tämä onkin evoluutioversio. Asiat kehittyvät. Perinteisesti ryssät ja suomalaiset ovat riidelleet siitä kummat ovat enemmän saksalaisia, nyt suomalaiset ja kurdit riitelevät siitä kummat ovat puhtaampia mustalaisia.

7:21 ap.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu