tiistaina, huhtikuuta 26, 2005

Jaarittelua ja päivittelyä

Tämän kirjoituksen ainoa varsinainen tarkoitus on päivittää välillä vähän, jotta ette vallan unohtaisi.

Samaan syssyyn voin tietysti puhua itsestäni hieman.

Mitä sitä muutakaan, ja sehän se mielenkiintoisin aihe on.

Tähän polkkaushommaan ei nimittäin ole oikein riittänyt aikaa, koska aion pyrkiä yliopistoon. Aikoinaan jäi Treen tiedotusoppi hiukan vaiheeseen, koska se on paska koulutusohjelma paskassa kaupungissa, joten ajattelin pyrkiä Stadin viestintään. Ei se välttämättä sen fiksumpaa ole (viestinnän tutkimus on oletusarvoisesti turhaa ja tyhmää ja mulla on oikeasti kompetenssia sanoa tämä), mutta ainakaan se ei ole kovin vaikeaa (paitsi päästä lukemaan) ja ainakaan sitä lukemaan ei tarvitse mennä Tampereelle.

Ja tästä pyrkyhommasta johtuen ei oikein ole riittänyt aikaa teidän viihdyttämiseenne. Näytte kyllä pärjäävän ilmankin, joten sikäli en tunne huonoa omaatuntoa.

Menin ihan valmennuskurssillekin, koska alkoi tuntua siltä että jos meinaa tehdä täyttä ja yli työpäivää ja päästä samalla vitun suosittuun koulutusohjelmaa, sitä saattaa kaivata apuja.

Viestinnän tutkimuksesta sinänsä en oppiaineena paljon odota, lähinnä yksinkertaisia itsestäänselvyyksiä ja mahdollisimman iisejä ovareita, mutta yliopistossa toki on paljon kaikenlaista oikeastikin mielenkiintoista tarjolla. Ensimmäisessä vaiheessa en aio jättää duunia, koska uskon pystyväni heittämään vaaditut 20 ov vuodessa myös hommien ohella, mutta jossain vaiheessa opintoja on tietysti irrotettava joku puolen vuoden - vuoden pätkä täysipäiväiseen työhön.

Ja ihan erikseen fanitusta ja pusuja Turistille, joka tiettävästi ensimmäisenä koko hemmetin blogilandiassa lisäsi mut ihan oikeisiin linkkeihinsä. Mäkin laittaisin Turistin omiini ja monta muutakin, mutta en ole jaksanut perehtyä templaten sielunelämään sen vertaa että osaisin arpoa linkit tohon viereen.

Ehkä sitten kokeiden jälkeen.

Ensi kerralla juttua siitä, miten työntekijöitä pitää johtaa sodan aikana.

Edit: piti vielä sanomani, että viihtykäähän gaalassa. Mäkin tulisin muuten, mutta parhaat kaverit Nieminen & Pantti ovat luvanneet kertoa Mediasta markkinoilla eli suomeksi sanottuna pitää lukea niihin halvatun pääsäreihin. Ei auta itku markkinoilla, vaikka kuinka olisi kiva tavata. Ensi vuonna sitten.

1 kommenttia:

Blogger Sedis kirjoitti...

Ihan kiva kaveri. Onhan siinä viitattu minuunkin! (Hihhei ja lisää serpentiiniä.)

12:49 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu