sunnuntaina, marraskuuta 06, 2005

Happy happy. joy joy

Yön aikana sytytettiin tuleen yli 1 300 autoa, poliisi pidätti lähes 300 ihmistä. Autoja paloi nyt enemmän kuin aiempina öinä. Kaikkiaan viranomaiset ovat pidättäneet levottomuuksien aikana 700 ihmistä.
Levottomuudet jatkuivat sunnuntain vastaisena yönä edelleen Toulousen, Rennesin, Nantesin ja Lillen laitamilla sekä myös mm. Strasbourgissa, Avignonissa, Nantenissa ja Nizzassa.
Kaikkiaan levottomuuksien aikana on tuhottu jo yli 2 000 autoa ja poltettu kymmeniä rakennuksia.Tää monikulttuurisetti näyttää skulaavan tosi kivasti. Ihan järjettömän hyvin. Ehdottomasti mä haluan myös Suomen sitoutuvan aitoon monikulttuurisuuteen.

Pitäkää junttina jos tahdotte, mutta tätä se mun uneni tiesi.

Eikä taaskaan, tälläkään kertaa eikä millään tulevalla kerralla (joita tulemme näkemään vielä paljon), kyse ole siitä, että kenen vika. Sanon tämän jo nyt, koska tiedän suunnilleen, millä kommenttiosasto muuten täyttyisi. Kyse ei myöskään ole siitä, että siellä, täällä ja tuolla valkonaamakristityt osaavat myös rekkaloida. Tämän sanon samasta syystä.

Kyse on ihan vain siitä, että monietnisen yhteiskunnan arki ei näytä kauhean mukavalta. Tämän pointin haastan kenet tahansa kumoamaan. Vaihtoehtoisesti voi esittää mitä sellaista hyvää monietninen yhteiskunta mukanaan tuo, että ongelmat ovat siitä kohtuullinen hinta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu