sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2007

Suunnitelmat tarkentuvat

Ehdotan tallinnanreissun ajankohdaksi lauantaita 5. toukokuuta. Lähtekäämme liikkeelle Linda Linen (.fi) klo 08.00 kanootilla, jolla olemme Tallinnassa aikataulun mukaan puoli kymmenen ja todellisuudessakin ennen kymmentä. Näin saamme kivasti aikaa katsella kaunista keväistä Tallinnaa, kumartaa sen torneille (kerron joskus toiste lisää, mutta ilman Tallinnan torneja en koskaan olisi päässyt yliopistoon enkä sen operaation jälkeen ole enää osannut tulla siihen kaupunkiin nyökkäämättä pientä kunnioittavaa nyökkäystä vähintään Pyhän Olavin kirkolle ) ja voimme pienen palloilun jälkeen mennä lounastamaan ja lounaan jälkeen keskittyä viettämään aikaamme miten parhaiten tahdomme. Paluu tässä versiossa tapahtuu saman retarin paatilla klo 20.00 Tallinnasta, jolloin olisimme takaisin Hgissä aikataulun mukaan 21.30.

Vaihtoehtoisessa todellisuudessa lähdemme samana päivänä Lindan 10.00-vuorolla yli, olemme perillä noin puolilta päivin ja jäämme Tallinnaan yöksi. J. Visukinttu ehdottaa hotelli Vana Virua, jota minä puolestani vastustan hinnan ja sijainnin vuoksi ja tarjoan tilalle omia suosikkejani Stroomia tai Skånea. Kumpikin on kunniallinen ja edullinen hotelli, joskin molemmat ovat vaatimattomia ja toinen lisäksi Pohjois-Tallinnassa, mutta on se näkemisen arvoinen kaupunginosa sekin. Mikäli väki tahtoo kliinisempää ja hotellilta näyttävämpää vaihtoehtoa hotelliksi, on aina olemassa Reval Central sataman kupeessa ja siitäkään hotlasta ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa, vaikka se vähän kahta edellistä kalliimpi onkin, sekä pari kolme muutakin vaihtoehtoa. Tässä skenaariossa palaamme kotiin sunnuntaina 6.5. esim. 18.00-laivalla, joka on perillä 19.30.

Kommentteja? Ilmoittautumisia?

5 kommenttia:

Anonymous Marinadi kirjoitti...

Ilmoitan, etten ilmoittaudu. Päiväretki olisi vielä voinut onnistua, mutta koko viikonloppu tuolloin ei sovi elämään. Mutta toivotan jo tässä vaiheessa hauskaa matkaa, olkaa kiltisti sitten!

12:57 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Aina voi osallistua myös osaan reissua, lähteä illalla himaan ja jättää loppu retkueen hajottamaan Rääveliä.

2:36 ip.  
Blogger Tristan kirjoitti...

Paljon laivaliput tekevät?

5:10 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Lindalla menopaluu näkyy olevan 42 euroa, opiskelijoille miinus 10%

6:15 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ilmoitan, että ko. päivinä (-3/+3) menen Hurtigrutenilla sinne, minne sillä (mahd. pohjoiseen) pääsee. Ei tarvitse törmäillä.

11:14 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu