perjantaina, helmikuuta 18, 2005

Lahtista ja konekivääriä etsimässä

Hollanti, tuo suvaitsevaisesti pilvipäissään homosteleva keskieurooppalainen maa, on todennut että ei se oikein skulaa.

En ole yllättynyt.

Vankka uskoni on, että monikulttuurinen yhteiskunta määritelmän mukaan ei ole yhteiskunta ollenkaan vaan nippu erilliskuntia. Jotta sellainen meno toimisi, ihmisten pitäisi pääsääntöisesti tykätä toisistaan.

Lisäksi markkinatalouden alakerrassa kilpailu on verisen kovaa ja katkeruus koetusta epäreiluudesta esim. kunnan asuntojonossa on hemmetin aitoa & oikeutettua.

En sano sitä enkä tätä siitä kuka alotti ja miks noi aina. Syyllisiä tässä kaikkein vähiten kaivataan. Mutta kysyn: mihin suuntaan tulee Suomea kehittää? Hollannissa niillä on ollut tämän skenen tiimoilta lyhyessä ajassa jo kaksi poliittista murhaa, Ruotsissa rikastuttava maahanmuutto kustantaa valtiolle 30 miljardia kruunua vuodessa (lähde Hesari, ei tartte tulla vinkumaan) ja tuttavamies Frank Paluumuuttaja sanoo, että ei Hollannin kaduilla enää rehellinen homo saa olla rauhassa kun norteafrikaano tahtoo paheksua mekaanisen viestinnän keinoin.

Ratkaisu?

Käynnissä oleva kansainvaellus on toistaiseksi vain pyyhkäissyt hännällään Suomea. Pidetään asiat niin. YK:n pakolaissopimuksen tarkoittamia pakolaisia on niin vähän ja heidän hätänsä niin totinen, että sillä saralla voidaan jatkaa vanhaan malliin. Naisen, miehen tai työn perässä muuttaminen on täysin OK sekin.

Mutta turvapaikkamenettelyn käyttö maahanmuuttoväylänä pitää pystyä blokkaamaan. Taistelua ihmissalakuljetusta vastaan on jatkettava ja tehostettava. Ensimmäinen Suomeen ilmaantuva kilikali-mullah on saman tien heitettävä ulos (viite mullah Krekar) eikä annettava mellastaa vapaasti.

Jne.

Siinä päivän pläjäys.

5 kommenttia:

Blogger Panu kirjoitti...

Meidän minareetista kaikuu se vanha Jumalan totuus: kun vahvistetaan oikeusvaltiota ja pyritään johdonmukaisesti epäpolitisoimaan sekä krekarien että skinarien harjoittamat touhut, rankaisemaan rikoksista reilusti rikoksina, säästytään näiltäkin ongelmilta.

Periaate on: vaikka miten päin saa olla, mutta lakeja on noudatettava.

2:46 ip.  
Blogger Panu kirjoitti...

Sivumennen sanoen: valeinkeriläisten maahanmuuton rohkaiseminen oli paljon pahempi moka kuin törkeimmänkään mullahin maahanpäästäminen. Ensinnäkin se auttoi itämafiaa afganistaninkäyneine kalasnikovmiehineen etabloitumaan suomalaiseen alamaailmaan. Toiseksi se oli yhdenvertaisuusperiaatetta loukkaava ja rasistinen määräys.

2:51 ip.  
Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Kyllä, mutta.

Uskoni yksilöön on vankka, mutta uskoni ihmiseen lajina ja laumakaupalla hyvin heikko.

Milloin muuttotahti ylittää kotoutumistahdin, kuten Hollannissa on käynyt ja osittain jopa tietoisen politiikan seurauksena, alkaa syntyä diasporia. Diasporan sisällä taas keskitytään vinkumaan kun uudessa maassa ei olekaan asiat samalla lailla kuin vanhassa ja pyritään parhaan mukaan vääntämään uuden maan asiat sille samalle paskalle tolalle, jota karkuun vanhasta maasta lähdettiin.

Lisäksi luulen, että meillä kenelläkään ei ole mitään mahdollisuutta epäpolitisoida hullun lehmän puremien mullahien tekosia. Ne ovat poliittisia riippumatta siitä mitä asialle yritetään. Skineistä taas ei ainakaan Suomessa tarvitse välittää, sillä sen kaartin poliittinen agenda on päästä tappelemaan kännissä.

3:13 ip.  
Blogger Panu kirjoitti...

"Milloin muuttotahti ylittää kotoutumistahdin, kuten Hollannissa on käynyt ja osittain jopa tietoisen politiikan seurauksena, alkaa syntyä diasporia."

Tämä on se ongelman ydin ja tähän on mahdollista vaikuttaa nimenomaan painottamalla laillisuutta ja myös laillisuuskasvatusta. Hyväätarkoittavat tädit kertovat muuttajille heodän oikeuksistaan, mutta tulisi korostaa myös sitä, että oikeudet tulevat osana lainsäädäntöjärjestelmää, joka on yhtä tiukka kuin sharia, ja että siitä järjestelmästä ei voi poimia pelkkiä rusinoita.

Tämän tietäminen olisi muuten hyväksi monille syntyperäisillekin suomalaisille, erityisesti niille lakia väärinkäyttäville hysteerisille naisille.

"Lisäksi luulen, että meillä kenelläkään ei ole mitään mahdollisuutta epäpolitisoida hullun lehmän puremien mullahien tekosia. Ne ovat poliittisia riippumatta siitä mitä asialle yritetään. Skineistä taas ei ainakaan Suomessa tarvitse välittää, sillä sen kaartin poliittinen agenda on päästä tappelemaan kännissä."

Kun se politisointi on nimenomaan aina sekä krekarin että skinarin tavoite. Krekari koettaa politisoida asioita kiljumalla rasismista, ja skinari koettaa selittää olevansa poliitikkojen sortama hyväätarkoittava isänmaallisuusmies. Molemmissa tapauksissa tavoitteena on saada lainkuuliainen yhteiskunta epävarmaksi omasta oikeutuksestaan. Molempiin osapuoliin tulee ottaa se jämerä kanta, että pulinat pois ja tämä mitä olette tehneet on rikos.

3:28 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin tällaisen Jihad Watch-sivuston, joka saattaa olla hyväkin tietolähde. En tiedä vielä, voihan olla että se osoittautuu yhtä fanaattiseksi kuin muslimifanaatikot, tai että sen taustalla on joku äärioikeistolainen järjestö, mutta sivusto vaikuttaa vähän liian laadukkaalta aikaansaannokselta, jotta sen taustavoimat olisivat epäilyttäviä.

Oikaiskaa toki jos tiedätte enemmän.

10:25 ip.  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu