tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Hui hai

Minkä ikäisenä diggasit Kurt Vonnegutia?

Meneekö pieleen, jos arvaan 13-14 vuoden paikkeilla?

Kaikki diggaavat Vonnegutia silloin, eikä kukaan myöhemmin.

Au, au, au, joka paikkaan sattuu

Punttitreenin aloittaminen on vinkeää puuhaa.

Jos tietää mitä tekee, saa rasituksen kohdistumaan täsmällisesti harjoitettavaan lihakseen, joka tietysti on täysin unessa, eikä siinä auta vaikka tekisi miten pienillä painoilla. Koko kroppa ihan hyytelönä ja joka lihas kipeä.

Au.

Älypää pulu

Katsokaa.

Tuolla on muutakin arveluttavaa väkeä.

maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Muutamien todellakin kannattaisi hankkia parempaa seuraa

Alempana tuli jo ihmeteltyä missä mahtavat luuhata Ihmissusi-Henryn kioskilta tutut "naiset". Nyt samasta sylt-fabriikista on löytynyt kokonaan uusi posse, "akateemiset naiset".

Sitaattia kommenttiosastolta, by nimimerkki Vortac:

Koulutettu nainen..

Kylmä, itsekeskeinen, aivopesty kone, joka halveksii itseään vähemmän 'koulutettuja' miehiä, joka katsoo että koulutus on nostanut hänen arvoaan naisena ja ihmisenä jumalia korkeammalle, jonka nirppainen nokka sojottaa niin pystyssä että hän on joutunut kehittämään tasapainoaistiaan melkoisesti, joka kohtelee tavallisia miehiä (=suurin osa miehistä) kuin ruttoista rottaa, jota on kieritelty oksennuksessa ja ulosteissa ..

Sanalla sanoen, nainen eliminoi itsestään kaikki miehiä viehättävät piirteet, viehkeyden, suloisuuden, naisellisuuden, iloisuuden ja nöyryyden ja sitten lisää miehiä solvaavan ja kalsean kohtelun.

(...)

Naisen 'akateemisuus' tarjoaa miehelle vain vihaisen, kriittisen, halveksuvan, itsetärkeilevän, kalseankylmän, vaativan ja kitkerän egorunkkarin.

(...)

Eihän tossa ole nyt enää mitään järkeä. Mistä helkkarista tollasia edes löytää ja onko tässä kaikessa lopulta kyse vain siitä, että noi jätkät oikeasti tahtoisivat naisen, joka nauraa niiden pienelle pilille, komentelee, lyö kepillä pyllylle ja vaatii nuolemaan varpaanvälit?

Roolipelissä sinullakin voi olla tyttöystävä

Sanoisin, että Joonas on nyt tajunnut jotain väärin.

Mahdollista on myös, että minä se tässä tomppeli olen.

lauantaina, heinäkuuta 28, 2007

Ad hominem

Tämä ansaitsee oman postauksen.

Alempana kommenteissa anonilli sanoo näin:

Kysäisen tällä kertaa anona, että tunnetko sinä henkilökohtaisesti ns. maahanmuuttajia? "Todennettuun faktaan" perustuvat lappusilmäiset mielipiteesi voisivat liudentua melko lailla, jos ottaisit mukaan inhimillisiä muuttujia.

Ellei sitten bloggaamisesi perustarkoitus ole pelkkä provosointi, jossa harmaan sävyjä ei edes kaivata vaan asiat ovat joko tai.

Mitäpä tähän sanoisi? Tarkemmin: mistä kohtaa sitä aloittaisi?

Ehkä siitä, että ystävällinen kommentaattori salamaa nopeammin käänsi keskustelun asiasta minun persoonaani, mikä käy näissä asioissa lähes joka kerta.

Seuraavaksi sitä voisi todeta, että tuttavapiirini ei ihan oikeasti vaikuta tähän asiaan yhtään mitään, ei suuntaan eikä toiseen. Kustannukset, rikostilastot ja vaikutukset yleiseen politiikkaan ja keskusteluilmapiiriiin eivät muutu yhtään mihinkään vaikka tuntisin Turkin sulttaanin.

Kolmanneksi voisi esittää epäilyn, että tämäkään sankari ei jää paikalle vastaamaan puheistaan ja keskustelemaan. En tiedä miksi näin on, mutta muutamaa harvinaista loistavaa poikkeusta *) lukuunottamatta monikulturistit eivät gorram koskaan antaudu oikeaan keskusteluun, vaan poistuvat paikalta niskojaan nakellen, kunhan ovat saaneet vähän tölväistä törppöä vääristä mielipiteistä.

Neljänneksi sitä voisikin sitten sanoa, että kyllä, minä tunnen maahanmuuttajia, jopa sellaisia, jotka ovat maahanmuuttopolitiikasta kanssani samaa mieltä. Eräs sellainen pruukaa ajoittain kommentoida tänne, ellen nyt sitten muista hänen henkilöhistoriaansa aivan pieleen.


*) Nimimerkit Eufemia ja Kaijankaima ovat osoittautuneet suoraselkäisiksi, älykkäiksi ja keskustelunhaluisiksi sekä kanssani erittäin eri mieltä oleviksi.

torstaina, heinäkuuta 26, 2007

Nerokasta

Ihmiskunnan kekseliäisyys on rajaton. Maailma on valmis. Vai mitä sanotte?

keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Tätä sanaa on syytä levittää

Kallion iHq kirjoitti varsin yleispätevän kommentointiohjeen.

Yleensä täällä mun kartanolla jengi on saanut suunsa auki, mutta sitaatti on silti paikallaan:

Eli jos et ole koskaan kommentoinut, mutta mieli tekisi, niin nyt on hyvä aika aloittaa vaikka tämän tekstin perään.
(...)
Tiedostan, että tämä blogi vaikuttaa varmaan monen mielestä joltain blogiporukan sisäiseltä leikkikentältä, kun tunnen niin monta blogaajaa. Mutta siitä ei kannata piitata, vaan kommentointivapaus on yhtä suuri jokaisella, ja ilahdun niin tuntemattomien kuin tuttujen ilmaisuista.

Siitä sitten, väki.

Hyvien asioiden puolesta pitää välillä vähän kärsiäkin

"Maahanmuuttajat sinänsä eivät ole tuoneet mitään huonoa. Toki on joitain heihin liittyviä negatiivisia ilmiöitä, mutta ne eivät ole maahanmuuttajien vaan yhteiskunnan tuottamia."
- Camilla Haavisto

En minä mitään, mutta tytöt.

tiistaina, heinäkuuta 24, 2007

Jos kaikki kaverisi hyppäisivät kaivoon

Miehemme Hervannassa keksi rattoisan leikin ja minä yritin jatkaa. Hommasta ei ikävä kyllä tullut mitään.

Kaikki keksimäni kummalliset haut palauttivat kaikkea muuta paitsi blogeja, paitsi miten selvitä hengissä kupasta, joka ei palauttanut yhtään mitään. Älkää siis hankkiko kuppaa, ettehän.

Tosin tästälähin sekin haku viittaa tänne, niin että oliko järkeä oliko.

lauantaina, heinäkuuta 21, 2007

Oikea Nainen TM

Torstaina rupattelimme hyvässä seurassa mm. siitä, missä ihan faktisesti luuhaavat esim. täällä kuvatut olennot, jotka tunnetaan noissa piireissä kätevän lyhyellä nimellä "naiset" ja mikä mahtaa näiden mainittujen todellinen pääluku olla.

Iloksenne voin kertoa, että ongelma on ratkaistu. "Naisia" on olemassa yksi yksilö ja se (jotenkin en tässä kohtaa ilkeä sanoa "hän") näkyy asuvan jossain päin Uuttamaata.

perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Tyypit hei

Ootte ässiä.

Kiitokset kaikille.

sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Huono päivä?

maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

Tiukkaa shittii

Tsiigatkaa.

Edit: käytöstavat unohtuivat. Linkki löytyi tuolta.

perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Äreetä

keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2007

Ei niin pahaa, ettei

Jos minä jotain inhoan, niin Ikea-reissuja.

Monimutkaisista syistä sellainen oli kuitenkin eilen pakko suorittaa eikä asiasta ollut sluibaamista.

Onneksi sentään Stalovaja Ikea tarjosi joka kolmannen lihapullan ilmaiseksi! Miten hienoa! Röyh! Isot lihapullat 4,10!

sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Venäjä kivikaudella

Lienettekö koskaan käyneet oikeassa venäläisessä lähiössä?

Sellaisessa vallitsee viehättävän alkukantainen suhde koirien ja ihmisten välillä. Neli- ja kaksijalkaisilla on selkeästi omat bisnekset, mutta ne sivuavat toisiaan. Joka rappua asuttaa joku piski ja asukkaat ruokkivat sen, mutta se ei ole kenenkään. Eletään samoilla tulilla ja samoissa sapuskoissa, mutta eri porukoissa.

Kuten silloin joskus ennen kun minä ja belgianpaimenkoira J ajettiin riistaa ja maailma oli uusi. Me molemmat muistetaan se, kun vähän kaivellaan asioita.